Antena Meniu Search
x

Hagi i-a răspuns lui Gigi Becali, care contestă titlul cucerit de Viitorul: "Cine e mare, prima chestie pe care o învaţă, e să ştie să piardă"

După victoria cu 1-0 a Viitorului, care îi aduce, conform LPF, titlul de campioană a României la fotbal, Gigi Becali contestă titlul. În opinia mea, noi suntem campionii!, a declarat Becali. Într-o declarație acordată laieşirea din Arena Naţională, Gigi Becali a spus că așteaptă ca TAS să decidă cine este campioana României. Potrivit lui Becali, ar trebui să se țină cont de toate rezultatele directe, și din playoff, și din sezonul regulat și, astfel, FCSB ar fi campioană.

După victoria cu 1-0 a Viitorului, care îi aduce, conform LPF, titlul de campioană a României la fotbal, Gigi Becali contestă titlul. În opinia mea, noi suntem campionii!, a declarat Becali.  Într-o declarație acordată laieşirea din Arena Naţională, Gigi Becali a spus că așteaptă ca TAS să decidă cine este campioana României. Potrivit lui Becali, ar trebui să se țină cont de toate rezultatele directe, și din playoff, și din sezonul regulat și, astfel, FCSB ar fi campioană.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gică Hagi a vorbit despre performanţa echipei sale şi i-a răspuns lui Becali: "E un moment special, un moment incredibil. Nu l-am visat când a început campionatul. Suntem aici, suntem cea mai bună echipă, ofensivă! Mulţumesc celor de la Academie, antrenorilor, tuturor celor care au muncit în această bază, celor de la echipa mare, jucătorilor, tuturor celor care ne-au ajutat în aceşti cinci ani, toi cei care au fost pe aici.

Cinci ani la rând am ieşit campioni la juniori, acum a venit şi la echipa mare. Fără să îmi dau seama. Lucrurile au venit fără să ne dăm seama, dar nimic nu e întâmplător. Fiecare are o menire în viaţă. Eu mi-am dorit această Acaemie la Constanţa, sunt feirict, aici m-am născut, de aici am plecat. Constanţa merita, nu a avut niciodată o campioană.

Suntem campioana cea mai tânără din Europa. E un lucru incredibil. Ce am făcut noi ne obligă foarte mult. Am crescut nivelul, exigenţa. Trebuie să creştem ca să devenim şi mai buni. Dăm prioritate tinerilor, avem mulţi, am investit în ei.

Cineva care e mare, trebuie să se comporte ca un om mare, care ştie să piardă. Îmi vine să râd, dar mergem înainte, nu avem ce să facem. Dacă s-au gîndit şi la asta... Cine e mare, prima chestie pe care o învaţă, e să ştie să piardă. Noi suntem fericiţi, ne vom bucura, am câştigat pe merit. Eu sunt mândru, sunt la mine acasă, am construit aici ce am construit şi cred că e ceva fantastic. Acum trebuie să ne bucurăm, nu avem ce face, chiar dacă alţii sunt supăraţi.

Cătălin Anghel a vorbit cu el în vară şi i-am spus că îl aduc doar dacă mă face campion. Şi am avut patru accidentaţi, am fost supăra tpe Iancu în ultima lună. El a decis să bată penalty-ul. Am fost supărat pe el, e un jucător talentat foc, rămâne doar să se conecteze, să facă lucrurile cum trebuie."

sursa foto: gsp.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Hagi i-a răspuns lui Gigi Becali, care contestă titlul cucerit de Viitorul: "Cine e mare, prima chestie pe care o învaţă, e să ştie să piardă"