Antena Meniu Search
x

Halep ratează calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep a ratat, vineri, calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor de la Shenzhen, China, după ce a pierdut, cu 1-2 la seturi, duelul decisiv jucat împotriva Karolinei Plişkova, din Cehia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 01.11.2019, 17:04

Halep s-a oprit în grupe la Turneul Campioanelor
Simona Halep a pierdut meciul cu Karolina Plişkova de la Turneul Campioanelor - Facebook Simona Halep

Simona Halep a ratat, vineri, calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor de la Shenzhen, China, după ce a pierdut, cu 1-2 la seturi, duelul decisiv jucat împotriva Karolinei Plişkova, din Cehia.

Cum Elina Svitolina, din Ucraina, a zburdat în Grupa Mov şi şi-a adjudecat locul 1, Simona Halep şi Karolina Plişkova au avut meci decisiv pentru al doilea loc ce asigura prezenţa în penultimul act al competiţiei.

Iar Simona a început cât se poate de prost meciul de vineri, cedând clar primul set, 0-6, la capătul a numai 21 de minute de joc.

Se prefigura un coşmar pentru sportiva noastră însă aceasta a reuşit să echilibreze disputa.

Simona s-a dezlănţuit în setul al doilea, pe care şi l-a adjudecat clar, 6-2, reuşind să aibă chiar mai multe puncte câştigătoare decât adversara ei, deşi obişnuia să o învingă pe Plişkova aproape exclusiv pe greşelile cehoaicei.

Profitând de momentul bun, Simona a intrat tare şi în setul trei, distanţându-se la 2-0, însă Plişkova a revenit pe tabelă, după ce şi-a dat seama că nu mai are nimic de pierdut.

Cehoaica a bifat cinci game-uri la rând şi părea să se distanţeze în câştigătoare, însă Halep a avut o răbufnire de orgoliu.

Românca s-a apropiat la 4-5 şi a servit pentru a duce setul în prelungiri. A avut chiar 30-0 în game-ul al zecelea, însă nu a mai avut inspiraţia necesară pentru a profita de moment.

Plişkova a făcut patru puncte la rând şi s-a impus, scor 6-0, 2-6, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră şi 45 de minute de joc.

Astfel, sâmbătă, în semifinalele Turneului Campioanelor, avem meciurile Ashleigh Barty (Australia) - Karolina Plişkova (Cehia) şi Belinda Bencic (Elveţia) - Elina Svitolina (Ucraina).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Halep ratează calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor