Antena Meniu Search
x

Jucătorul lui Chelsea infectat cu coronavirus s-a vindecat. Anunțul oficial al clubului

Callum Hudson-Odoi, jucătorul lui Chelsea infectat cu coronavirus, s-a vindecat. Anunțul a fost făcut public de echipa londoneză pe site-ul oficial.

de Daniel Samoilă

la 24.03.2020, 15:59

Callum Hudson-Odoi, Chelsea
Jucătorul lui Chelsea infectat cu coronavirus s-a vindecat. Anunțul oficial al clubului - Zuma Press / Darren Staples via hepta
  • Callum Hudson-Odoi, jucător infectat cu Covid-19, s-a vindecat
  • Anunțul a fost făcut de Chelsea pe site
  • Premier League, suspendat până pe 30 aprilie din cauza pandemiei de Covid-19

Callum Hudson-Odoi, jucătorul lui Chelsea infectat cu coronavirus, s-a vindecat. Anunțul a fost făcut public de echipa londoneză pe site-ul oficial.

”Suntem bucurești să vă anunțăm că Hudson-Odoi se simte bine și a ieșit din carantină după ce inițial a fost testat pozitiv cu Covid-19”, se arată în mesajul celor de la Chelsea.

Callum Hudson-Odoi se antrenează acasă după ce a avut Covid-19

După perioada de izolare, Callum Hudson-Odoi se va antrena singur, acasă, timp de 14 zile. El va fi monitorizat video de către reprezentanții clubului.

Pe acelaşi subiect

Hudson-Odoi a fost confirmat pozitiv cu Covid-19 pe 13 martie, iar de atunci toți jucătorii lui Chelsea au intrat în autoizolare și toate antrenamentele au fost sistate.

Premier League a fost suspendat până pe 30 aprilie din cauza Covid-19

În Premier League nu se va juca cel puțin până pe 30 aprilie, a anunțat Federația de Fotbal din Anglia. Decizia s-a luat în contextul pandemiei de Covid-19 din Marea Britanie.

Dacă situația se va îmbunătăți, atunci etapele din campionat se vor disputa până pe 30 iunie, data anunțată de UEFA pentru ca toate competițiile de fotbal să se încheie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Jucătorul lui Chelsea infectat cu coronavirus s-a vindecat. Anunțul oficial al clubului