Antena Meniu Search
x

Ilie Sprincean / Oleg Nuță și Cătălin Chirilă s-au calificat în finala de 1.000 de metri de la CM de kaiac-canoe. Finalele, în AntenaPLAY

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă s-au calificat în finala de 1.000 de metri de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, transmite AS.RO. Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă au câştigat cea de a doua semifinală, cu timpul de 03:37.183. Finala de canoe de la 1.000 de metri de la Campionatele Mondiale de la Duisburg va fi transmisă LIVE exclusiv în AntenaPLAY sâmbătă, de la ora 12:14. Și Cătălin Chirilă s-a calificat în finală la 1.000 de metri la CM de kaiac-canoe.

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 17:51

Ilie Sprincean și Cătălin Chirilă
Ilie Sprincean / Oleg Nuță și Cătălin Chirilă s-au calificat în finala de 1.000 de metri de la CM de kaiac-canoe. Finalele, în AntenaPLAY - Profimedia Images (arhivă)

Băieţii noştri au condus de la început până la final, devansându-i pe polonezii Kacper Damian Sieradzan şi Adrian Klos, care au încheiat cursa cu timpul 03:38.527.

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă, calificare de senzaţie în finala de 1.000 de metri de la CM de kaiac-canoe

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă s-au calificat astăzi şi în semifinale la C2 500 de metri. Ei au avut al treilea timp din toate cele cinci serii. Românii au fost depăşiţi în seria lor doar de chinezii Hao Liu şi Bowen Ji (01:38,973). Ei au avut cel de al treilea timp din cele 5 serii, în afară de chinezii Liu şi Ji depăşindu-i doar spaniolii Cayetano Garcia şi Pablo Martinez (01:39,173).

Sprincean şi Nuţă vor lupta pentru finala la C2 500 de metri, sâmbătă, exclusiv în AntenaPLAY. Cei doi români au fost repartizaţi în semifinala a treia, ce se va desfăşura de la ora 16:56

Pe acelaşi subiect

Cătălin Chirilă s-a calificat în finală la 1.000 de metri la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe

Românul a câştigat semifinala în proba de 1.000 de metri cu timpul 03:45.235. Cătălin Chirilă este campionul mondial en-titre în proba de 1.000 de metri. El va încerca să îşi apere titlul în finala transmisă sâmbătă LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Cătălin Chirilă este în semifinale şi la 500 de metri. El va lupta pentru un loc în finala C1 500 metri vineri, 25 august, de la 12:12, LIVE în AntenaPLAY.

La 500 de metri, Chirilă a făcut parte din seria 1 şi a terminat proba cu un timp de 01:47:349, la o distanţă de mai mult de două secunde de urmăritorul Pavlo Altukhov.

Românul a avut şi cel mai bun timp dintre toate seriile. În semifinale, s-au calificat cei mai buni şase sportivi din fiecare serie, plus cei mai buni trei sportivi care au terminat pe locul 7.

Cătălin Chirilă, campion mondial şi european

Chirilă este campion mondial şi european la kaiac-canoe. Dacă la Mondialele de anul trecut, din 2022, nici nu a ştiut să se bucure după ce a câştigat proba de 1000 de metri, de această dată sportivul român are tot planul făcut.

"Încercam să îmi imaginez cum e să câştig o nouă medalie de aur şi cred că satisfacţia e şi mai mare. Când am ieşit prima oară campion mondial eram oarecum în necunoştinţă de cauză şi nu ştiam ce o să se întâmple. Am mai trecut prin sentimentul acela şi, dacă reuşesc să reconfirm această poziţie, sentimentul o să fie multiplicat. Cadouri îmi tot fac, sculele de pescuit sunt la ordinea zilei. După Campionatul Mondial primul cadou pe care mi-l voi face o să fie o vacanţă binemeritată în Deltă. Voi petrece alături de iubita mea, câteva zile foarte mult aşteptate", a declarat Cătălin Chirilă pentru AntenaSport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Sport » Ilie Sprincean / Oleg Nuță și Cătălin Chirilă s-au calificat în finala de 1.000 de metri de la CM de kaiac-canoe. Finalele, în AntenaPLAY