Antena Meniu Search
x

Încă un șoc în fotbalul mondial. Paolo Maldini și fiul său au coronavirus

Paolo Maldini, legenda celor de la AC Milan, dar și fiul său Daniel, au fost depistați pozitiv cu coronavirus. În prezent, Maldini ocupa funcția de director sportiv al clubului milanez.

de Valentin Pîrcălabu

la 21.03.2020, 22:39

Paolo Maldini și fiul său au coronavirus
Paolo Maldini are coronavirus - Zuma Press / Spada/ Lapresse via Hepta
  • Paolo Maldini și fiul său au coronavirus
  • Paolo Maldini a câștigat de 7 ori campionatul în Serie A

Paolo Maldini, legenda celor de la AC Milan, dar și fiul său Daniel, au fost depistați pozitiv cu coronavirus. În prezent, Maldini ocupa funcția de director sportiv al clubului milanez.

Paolo Maldini a fost testat pozitiv cu Covid-19, la fel ca fiul său Daniel, în vârstă de 19 ani, care este atacant la echipa de tineret a celor de la AC Milan.

Clubul a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că atât Paolo Maldini, cât și fiul său, sunt în stare bună și se află în izolare. Conform sursei citate, Maldini a intrat în contact acum câteva zile cu o persoană infectată cu coronavirus.

"AC Milan anunță faptul că Paolo Maldini a adus la cunoștință faptul că a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv și apoi a prezentat simptome de îmbolnăvire. El a fost supus unui test și rezultatul este pozitiv. Lucru valabil și pentru fiul său, Daniel, atacant al echipei de tineret care a fost promovat la prima echipă.

Pe acelaşi subiect

Paolo și Daniel sunt în stare bună și, după ce au petrecut două săptămâni la domiciliul propriu fără să intre în contact cu nimeni, vor prelungi perioada de carantină atât cât va fi necesar pentru a se vindeca complet", se arată în comunicatul grupării din Serie A.

Palmaresul lui Paolo Maldini la AC Milan

  • 7 titluri în Serie A
  • O Cupă a Italiei
  • 5 Supercupe ale Italiei
  • 5 trofee UEFA Champions League / Cupa Campionilor Europeni
  • 5 Supercupe ale Europei
  • O Cupă Internațională
  • Un Campionat Mondial al Cluburilor

Și Paulo Dybala a fost confirmat pozitiv cu coronavirus

Paulo Dybala a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Informația îi aparține ”starului” argentinian de la Juventus, care a postat un mesaj special pe twitter.

Salutare tuturor. Vreau să vă informez că tocmai am primit rezultatele testului Covid-19 și, atât eu, cât și Oriana (n.r prietena lui) avem testul pozitiv. Din fericire suntem bine. Vă mulțumim tuturor pentru mesaje!”, a scris Dybala pe twitter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Încă un șoc în fotbalul mondial. Paolo Maldini și fiul său au coronavirus