Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Inter Miami - Atlanta United, 1-3. Messi a revenit cu un gol în minutul 62

Inter Miami a fost învinsă de Atlanta United cu scorul de 3-1, miercuri, pe teren propriu, la Fort Lauderdale, într-un meci din liga profesionistă nord-americană de fotbal (MLS), în ciuda faptului că starul argentinian Lionel Messi a revenit cu gol la echipa din Florida.

de Redactia Observator

la 30.05.2024 , 16:09

Inter Miami - Atlanta United, 1-3. Messi a revenit cu un gol în minutul 62
Inter Miami - Atlanta United, 1-3. Messi a revenit cu un gol în minutul 62 - Profimedia

Messi, care a fost titular, a înscris în min. 62 al 11-lea său gol în acest sezon în MLS, dar nu a putut împiedica înfrângerea echipei sale.

Gruzinul Saba Lobjanidze a reuşit o dublă (44, 59) pentru echipa din statul Georgia, care venea după nouă meciuri consecutive fără victorie (cinci egaluri şi patru eşecuri). Pentru oaspeţi a mai înscris Jamal Thiare (73), potrivit Agerpres.

Înfrângerea a făcut ca Inter Miami să încheie o serie invincibilă de zece partide (7 victorii, 3 egaluri). Ultimul eşec al formaţiei din Florida data din 23 martie, 0-4 cu New York Red Bulls.

Articolul continuă după reclamă

Inter Miami se menţine pe primul loc în Conferinţa de Est, cu 34 de puncte din 17 partide, urmată de FC Cincinnati, cu 33 de puncte (16 jocuri). Atlanta United ocupă locul 12 (16 puncte din 15 jocuri), din 15 echipe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Sport » Inter Miami - Atlanta United, 1-3. Messi a revenit cu un gol în minutul 62