Antena Meniu Search
x

Ioan Becali anunță apocalipsa pentru fotbalul din România după epidemia de Covid-19

Ioan Becali anunță apocalipsa pentru multe cluburi din Liga 1. Fostul agent FIFA e de părere că majoritatea echipelor se vor desființa din cauza efectelor economice ale epidemiei de coronavirus.

de Valentin Pîrcălabu

la 25.03.2020, 11:20

Ioan Becali este fost agent FIFA
Ioan Becali crede că foarte multe cluburi din Liga 1 se vor desființa - Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta
  • Ioan Becali crede că foarte multe cluburi riscă să se desființeze
  • CFR, FCSB, Craiova și Viitorul sunt singurele echipe care nu vor avea probleme

Ioan Becali anunță apocalipsa pentru multe cluburi din Liga 1. Fostul agent FIFA e de părere că majoritatea echipelor se vor desființa din cauza efectelor economice ale epidemiei de coronavirus.

Ioan Becali spune că doar CFR Cluj, FCSB, Craiova și Viitorul nu vor avea probleme mari financiare din cauza crizei provocate de epidemia de coronavirus.

Ioan Becali: ”La capătul tunelului scrie desființare”

La noi va fi tragic, fiindcă sunt bani puțini. CFR, FCSB, Craiova, Viitorul nu se vor confrunta cu mari greutăți, dar alte echipe s-ar putea să intre pe tunelul la capătul căruia scrie desființare. Se simte grav în bugetul unui club din play-off dacă-i iei 500.000 de euro din drepturile TV.

Pe acelaşi subiect

Mai pleacă și sponsori, primăriile vor face probabil un pas înapoi, că vor avea altele pe cap, n-o să mai intereseze așa tare fotbalul!", a spus Ioan Becali, pentru Gazetă.

Gigi Becali vrea să ia măsuri extreme la FCSB: "E stare de urgenţă, caz de forţă majoră"

Gigi Becali vrea ca toate salariile de la FCSB să fie înjumătățite din cauza epidemiei de coronavirus. Pentru asta, l-a pus pe Argăseală să îl sune pe Burleanu să modifice regulamentul pentru a-i permite acest lucru și să poată da afară maximum 3 jucători.

În primul rând, trebuie ca toate salariile să fie reduse la jumătate. Le dau 50% din salariu, dacă au 15.000 le dai 7500. La mine cel mai mic salariu e 10.000, deci jucătorii o să ia de la 5000 în sus. Vînă are 12000 și o să ia 6000, și așa ia dublu decât lua la Viitorul. Acolo avea 3000. E stare de urgență, caz de forță majoră. Cum să stea în picioare contractul unui jucător? E criză!”, a spus Gigi Becali la Pro X. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Ioan Becali anunță apocalipsa pentru fotbalul din România după epidemia de Covid-19