Antena Meniu Search
x

Reacția lui Edi Iordănescu după ce Djokovic a anunțat modul umilitor în care a fost demis de la CFR

Edi Iordănescu nu a infirmat informațiile dezvăluite de Damjan Djokovic, conform cărora tehnicianul ar fi fost anunțat la pauza meciului cu Malmo (0-1) că va fi demis.

de Dan Roșu

la 25.03.2020, 10:51

Edi Iordănescu, într-o conferință de presă
Edi Iordănescu a plecat cu scandal de la CFR Cluj - SportPictures / Mircea Rosca via Hepta

Edi Iordănescu nu a infirmat informațiile dezvăluite de Damjan Djokovic, conform cărora tehnicianul ar fi fost anunțat la pauza meciului cu Malmo (0-1) că va fi demis. Totul pentru că nu a respectat un ”ordin” venit de la patronul feroviarilor.

"Mda. Nu cred că mai are vreun rost să vorbim acum despre ce s-a întâmplat acum multă vreme. Ce a fost, a fost, nu-mi aduc aminte cu plăcere, dar face parte din viaţa antrenorilor, a fotbalului. Chiar dacă am trecut peste demitere fără ranchiună, nu pot să uit că am ezitat mult înainte să ajung la CFR Cluj.

Startul a fost bun, cu acea Supercupă a României câştigată, dar când stai doar trei meciuri, ce analiză poţi face? Important e că acum traversăm o perioadă bună la Gaz Metan, cu această calificare în play-off şi recorduri pentru noi când vine vorba despre partide fără înfrângere şi victorii consecutive", a spus Iordănescu pentru digisport.ro.

Damjan Djokovic: ”Patronul i-a transmis la pauză lui Iordănescu să schimbe portarul” 

Pe acelaşi subiect

Mijlocașul clujenilor a explicat cum a ajuns Iordănescu să fie demis după doar 3 meciuri pe banca CFR-ului. Patronul i-a transmis la pauza meciului cu Malmo să-l schimbe pe Arlauskis, iar acesta a refuzat. Antrenorul a fost anunțat imediat că va fi demis, lucru care s-a și întâmplat. 

”În prima repriză din meciul cu Malmo am primit gol. Patronul l-a sunat pe team manager și i-a spus că portarul trebuie schimbat. Iordănescu a refuzat. 

Atunci patronul s-a înfuriat și a spus că va fi dat afară după a doua repriză. Antrenorului nu i-a venit să creadă, dar am pierdut și a fost nevoit să plece”, a dezvăluit Djokovic, pentru ad.nl.

Partida la care a făcut referire Djokovic este cea cu Malmo, disputată în iulie 2018, prima din dubla din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Suedezii s-au impus cu 1-0, în Gruia, iar în retur, a fost 1-1. 

În 2018, Edi semnase un contract pe 3 ani cu CFR, dar nu a rezistat decât 3 meciuri. În locul lui Iordănescu, CFR l-a numit imediat pe Antonio Conceicao.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Reacția lui Edi Iordănescu după ce Djokovic a anunțat modul umilitor în care a fost demis de la CFR