Antena Meniu Search
x

Ion Ţiriac a renunţat la funcţia de preşedinte al FR Tenis. Cine i-ar putea lua locul: "Iohannis şi Cîţu sunt ocupaţi, pe alţii nu mai ştiu"

Omul de afaceri Ion Ţiriac a a anunţat că a renunţat la conducerea Federaţiei Române de Tenis.

de Redactia Observator

la 05.07.2021, 14:56

Ion Ţiriac a renunţat la funcţia de preşedinte al FR Tenis. Cine i-ar putea lua locul: "Iohannis e ocupat cu preşedinţia, Cîţu e cu guvernul, pe alţii nu mai ştiu"
- Mediafax Foto via Hepta

"Pe mine mă întrebaţi de acum ca persoană fizică, pentru că oamenii îşi vor alege un nou preşedinte la FRT”, a spus Ion Ţiriac, potrivit digisport.ro.

Întrebat cine l-ar putea înlocui la conducerea FRT, Ion Ţiriac a răspuns ironic: ”Domnul Iohannis e ocupat cu preşedinţia, domnul Cîţu e cu guvernul, pe alţii nu mai ştiu”. Fostul tenismen Ion Ţiriac a devenit, la 19 iunie 2019, noul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, el câştigând din primul tur alegerile organizate la Centrul Naţional de Tenis.

Din cele 46 de voturi valabil exprimate, Ion Ţiriac a primit 32 de voturi, Marius Vecerdea a primit 11 voturi, iar Ion Ţupa a primit trei voturi. Cel de-al patrulea candidat aflat pe buletinul de vot, Liviu Ursuleanu, nu a primit niciun vot. Al cincelea candidat, Răzvan Itu, a renunţat la candidatura la funcţia de preşedinte înainte de începerea votării. Tot atunci, au fost aleşi vicepreşedinţii forului, George Cosac, Răzvan Itu, Alina Tecşor şi Adrian Marcu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Ion Ţiriac a renunţat la funcţia de preşedinte al FR Tenis. Cine i-ar putea lua locul: "Iohannis şi Cîţu sunt ocupaţi, pe alţii nu mai ştiu"