Antena Meniu Search
x

Ionel Dănciulescu a ajutat un suporter care şi-a fracturat coloana!

Ionel Dănciulescu s-a lăsat de fotbal, dar rămâne alături de suporterii lui Dinamo. Mai ales de cei nevoiaşi, cum este cazul lui Costi Marin, un băiat de 29 de ani, paralizat, care nu mai are pe nimeni pe lume

Vezi și

Paralizat în urmă cu 3 ani, Costi Marin luptă în fiecare zi cu viața. Nu are pe nimeni pe lume, are doar un pat la Spitalul Orășenesc din Videle, sprijinul preotului Marian, dragostea pentru Dinamo și susținerea clubului pe care îl iubește de 29 de ani

La 70 de kilometri de București, la Videle, în inima județului Teleorman, viața normală a unui bărbat puternic s-a schimbat, în câteva secunde, într-un memorial al durerii. A plecat, în urmă cu trei ani, cu prietenii la balta de lângă pădurea orașului. Avea 26 de ani, familie, o viață liniștită împreună cu soția, cu băiețelul său și o mare pasiune: Dinamo. Viața nu i-a mai zâmbit însă în acea zi de vară. O simplă săritură în apă s-a transformat într-o tragedie. Și-a fracturat coloana și a rămas paralizat, fără șanse de a supraviețui din partea medicilor.

Lăsat să moară pe patul de spital, salvat de părintele Marian

Când a aflat vestea, tatăl său a suferit un atac cerebral și a decedat. Soția sa l-a părăsit la scurt timp, cu băiețelul de 3 ani, lăsându-l singur în lupta cu viața! A fost operat în București, tratat cu indiferență și lăsat să moară pe patul de spital. L-a salvat părintele Marian din Videle.

„Nu-l las chiar dacă mor mâine! Am făcut preinfact, am căzut în biserică. Medicii mi-au spus că va trăi cât timp voi avea grijă de el. Îl știu de când avea 11 ani. Un copil cuminte, băiat de altar, cu frica lui Dumnezeu. Este ca și copilul meu! Îi spun mereu, trebuie să lupți pentru a trăi!”, sunt cuvintele lăcrimate ale părintelui Marian din Videle.

“Băiatul are nevoie de asistență, de un aspirator medical specific, de tratament. Cele două însoțitoare costă 1900 de lei, iar pensia de handicap și ajutorul de la primărie nu depășesc 400 de lei. Acest băiat are nevoie de un loc unde să-și traiască viața, o garsonieră. Cu ajutorul lui Dumnezeu, cu sprijinul oamenilor trebuie să trăiască!”, spune părintele Marian.

“Danciu, nu pot să cred că ești lângă mine!”

Părintele l-a ajutat să ajungă în Ștefan cel Mare, iar suporterii din "Peluza Cătălin Hîldan" l-au sprijinit să intre la meciul cu U Cluj, 6-0 pentru Dinamo, într-un moment în care forțele de ordine îl tratau cu indiferență.

“Danciu, nu pot să cred că ești lângă mine! Idolul meu este alături de mine, ce minune! Doamne, ajută-mă să trăiesc!”, a fost reacția lui Costi Marin pe patul Spitalului Orășenesc din Videle, în momentul în care este vizitat de Ionel Dănciulescu.

Scrie cu coatele…

Postează cu coatele, la laptop, un mesaj pe Facebook și se bucură ca un copil.

“Este cea mai frumoasă zi din viața mea”, spune Costi Marin, iar lui Dănciulescu îi dau lacrimile. Tricoul lui Dănciulescu, cu autograf, geaca Dinamo, fularele alb-roșii, fanioanele, materialele promoționale cu însemnele dinamoviștilor, pozele, abonamentul la meciurile lui Dinamo și mesajele de încurajare completează o zi mai bună în viața lui Costi. 

Sursa: fcdinamo.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Ionel Dănciulescu a ajutat un suporter care şi-a fracturat coloana!