Antena Meniu Search
x

Irina Begu s-a calificat în turul doi la US Open. A învins-o pe Elise Mertens, când meciul părea deja pierdut

Irina Begu s-a calificat în turul doi la US Open, după ce a întors un meci care părea pierdut. Jucătoarea a avut nevoie de set decisiv şi de două ore şi 25 de minute pentru a trece de belgianca Elise Mertens, 26 de ani, locul 33 WTA.

de Redactia Observator

la 31.08.2022, 07:10

Irina Begu s-a calificat în turul doi la US Open
Irina Begu s-a calificat în turul doi la US Open - Profimedia

Irina Begu, 32 de ani şi locul 42 WTA, a câştigat, marţi noapte, cu 3-6, 6-2, 6-3. După ce a cedat primul set, Begu a fost condusă în cel de-al doilea cu 2-0. Din acel moment, a câştigat 6 game-uri la rând şi a egalat situaţia la seturi.

Irina Begu, calificare la US Open

În decisiv, Mertens a condus din nou cu 2-0, dar românca n-a lăsat-o să scape nici de această dată, relatează Mediafax. Pentru un loc în turul 3, Begu va avea de luptat cu chinezoaica Yue Yuan (23 de ani, locul 142 WTA). Venită din calificări, asiatica a trecut de australianca Jaimee Fourlis, scor 6-3, 6-2. După terminarea partidelor din primul tur cu reprezentare românească, în manşa secundă au trecut Gabriela Ruse, Sorana Cîrstea şi Irina Begu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Irina Begu s-a calificat în turul doi la US Open. A învins-o pe Elise Mertens, când meciul părea deja pierdut