Antena Meniu Search
x

Jaqueline Cristian şi Andrea Petkovic, victorie în două seturi. Perechea s-a calificat în optimile Australian Open

Perechea româno-germană Jaqueline Cristian/Andrea Petkovic s-a calificat în optimile de finală ale probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis Australian Open, după ce a învins cuplul sloven Kaja Juvan/Tamara Zidansek, cu 6-4, 6-0, sâmbătă, la Melbourne, în turul al doilea.

de Redactia Observator

la 22.01.2022, 12:12

Jaqueline Cristian şi Andrea Petkovic, victorie în două seturi
Jaqueline Cristian şi Andrea Petkovic, victorie în două seturi - Profimedia Images

Cristian şi Petkovic au obţinut victoria în 64 de minute cu acelaşi scor cu care au câştigat în primul tur în faţa româncelor Simona Halep/Gabriela Ruse. Juvan şi Zidansek au avut 4-2 în primul set, dar au cedat patru ghemuri la rând şi perechea româno-germană s-a impus cu 6-4, prelungind ulterior seria de ghemuri la zece, notează AGERPRES

Jaqueline Cristian şi Andrea Petkovic şi-au asigurat un cec de 65.250 de dolari australieni şi 240 de puncte WTA la dublu, urmând să joace în optimi contra perechii Kirsten Flipkens (Belgia)/Sara Sorribes Tormo (Spania), care a trecut cu 6-4, 6-7 (3), 6-2 de favoritele numărul şase, Gabriela Dabrowski (Canada)/Giuliana Olmos (Mexic).

La junioare, Anca Alexia Todoni (17 ani) a învins-o în primul tur pe australianca Roisin Gilheany cu 6-1, 6-4, în 63 de minute. În turul secund, Todoni o va înfrunta pe Ksenia Zaiţeva (Rusia), a treia favorită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Jaqueline Cristian şi Andrea Petkovic, victorie în două seturi. Perechea s-a calificat în optimile Australian Open