Antena Meniu Search
x

Foto Jasmine Paolini a câștigat turneul WTA de la Dubai, după ce a trecut în semifinale de Sorana Cârstea

Jasmine Paolini a câştigat, sâmbătă, cel mai important trofeu din cariera sa, învingând-o pe jucătoarea venită din calificări Anna Kalinskaya, cu 4-6, 7-5, 7-5 în finala turneului WTA 1000 Dubai Duty Free Tennis Championships. În drumul spre trofeu, Paolini a trecut în semifinale de Sorana Cîrstea.

de Redactia Observator

la 24.02.2024, 21:06

Jasmine Paolini
Jasmine Paolini a câștigat turneul WTA de la Dubai, după ce a trecut în semifinale de Sorana Cârstea - Profimedia Images

Sâmbătă, italianca Paolini, numărul 26 mondial, a învins-o pe Kalinskaya, locul 40 mondial, în 2 ore şi 13 minute, revenind de la un break în seturile doi şi trei. Cu această victorie, Paolini îşi adjudecă al doilea titlu la simplu din carieră în circuitul WTA, primul la nivelul WTA 1000.

Paolini a cucerit primul titlu de simplu din carieră la WTA 250 Portoroz în 2021, învingând-o pe Kalinskaya în drumul spre acel trofeu. De la acel triumf, însă, Paolini a fost în trei finale şi le-a pierdut pe toate.

Paolini este a treia italiancă triumfătoare la un turneu WTA 1000, după Flavia Pennetta la Indian Wells 2014 şi Camila Giorgi la Montreal 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Jasmine Paolini a câștigat turneul WTA de la Dubai, după ce a trecut în semifinale de Sorana Cârstea