Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video JO 2024. Comentator Eurosport, suspendat şi exclus din echipa de la Paris din cauza unor remarci sexiste: "Ştiţi cum sunt femeile"

Jurnalistul britanic Bob Ballard nu va mai comenta la Jocurile Olimpice din 2024. Comentatorul Eurosport a fost suspendat de postul de televiziune după ce a făcut remarci sexiste în urma victoriei ştafetei feminine a Australiei la 4x100 m liber, sâmbătă, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 29.07.2024 , 17:27

JO 2024. Comentator Eurosport, suspendat şi exclus din echipa de la Paris din cauza unor remarci sexiste: "Ştiţi cum sunt femeile" - Profimedia

În timp ce cvartetul format din Mollie O'Callaghan, Shayna Jack, Emma McKeon şi Meg Harris făcea turul Arenei Defense din Paris cu medaliile lor de aur, jurnalistul a spus. ”Ei bine, femeile tocmai au terminat. Ştiţi cum sunt femeile... stau, discută, se machiază”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Afirmaţie care a provocat rapid o reacţie din partea internauţilor, înainte ca angajatorul ei să emită o declaraţie în care regretă ”un comentariu nepotrivit (...) Din acest motiv, el a fost exclus din echipa noastră de comentatori cu efect imediat”.

Articolul continuă după reclamă

Vezi jocurile olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR* . Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Sport » JO 2024. Comentator Eurosport, suspendat şi exclus din echipa de la Paris din cauza unor remarci sexiste: "Ştiţi cum sunt femeile"