Antena Meniu Search
x

Curs valutar

JO 2024. Lăcrimioara Perijoc a ratat calificarea în sferturile de finală, la box. Românca era printre favoritele la medalii

Pugilista română Lăcrimioara Perijoc a ratat marți calificarea în sferturile de finală ale categoriei -54 kg feminin, după ce a fost învinsă de pugilisa mongoleză Enkhjargal Munguntsetseg prin decizie la puncte, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 30.07.2024 , 21:22

JO 2024. Lăcrimioara Perijoc a ratat calificarea în sferturile de finală, la box - Profimedia

Perijoc, favorita numărul 6 a competiției a câștigat prima repriză a optimilor de finală, însă adversara sa a fost mai exactă în lovituri în următoarele două reprize, în care Perijoc a părut obosită, consumându-și energia cu lovituri rapide la corp.

Perijoc, considerată favorită la medalii

În final, după trei reprize, din cei cinci arbitri, patru au decis în favoarea mongolezei, care o va întâlni în sperturile de finală pe pugilista turcă Akbas. Perijoc era considerată de către delegația Team România una din candidatele la o medalie olimpică.

Articolul continuă după reclamă

Vezi jocurile olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR* . Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Sport » JO 2024. Lăcrimioara Perijoc a ratat calificarea în sferturile de finală, la box. Românca era printre favoritele la medalii