Antena Meniu Search
x

Jucătoarea de tenis, Camila Giorgi, anchetată în Italia. Sportiva ar fi beneficiat de un certificat COVID fals

Jucătoarea profesionistă de tenis, Camila Giorgi, este anchetată în Italia, după o înșelătorie medicală. Sportiva ar fi beneficiat de un certificat fals de vaccinare împotriva COVID-19, scrie presa italiană.

de Redactia Observator

la 27.12.2022, 15:24

Jucătoarea de tenis, Camila Giorgi, anchetată în Italia. Sportiva ar fi beneficiat de un certificat COVID fals
Jucătoarea de tenis, Camila Giorgi, anchetată în Italia. Sportiva ar fi beneficiat de un certificat COVID fals - Hepta

Jucătoarea de tenis Camila Giorgi, locul 66 WTA, este citată într-o anchetă legată de înşelătorie medicală la Veneţia. Este posibil ca ea să fi beneficiat de un certificat fals de vaccinare împotriva covid-19, relatează presa italiană, potrivit L’Equipe, citat de News.ro

Înşelătoria la scară largă a fost pusă la cale de medicul Daniela Grillone, care a fost interogată deja de cinci ori de procurori. Ea a afirmat că în 2021 a emis certificate false pentru câteva sute de persoane care sufereau de diverse boli sau aveau alergii, pentru a le “proteja sănătatea”. Pe lista “clienţilor” se află mai multe personalităţi italiene, între care şi Camila Giorgi. Medicul ar fi emis certificate şi pentru părinţii şi fraţii jucătoarei. 

În anul 2022, Camila Giorgi a jucat 32 de meciuri și a câștigat 50% dintre ele. Sportiva a încasat 755.167 dolari în acest an datorită rezultatelor înregistrate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Jucătoarea de tenis, Camila Giorgi, anchetată în Italia. Sportiva ar fi beneficiat de un certificat COVID fals