Antena Meniu Search
x

Jucător de tenis, bătut grav de iubita lui cu 13 ani mai în vârstă

Lewis Burton, un jucător britanic de tenis, a ajuns la un spital din Londra, joi seara, după ce a fost bătut măr de Caroline Flack, o femeie care este cu 13 ani mai în vârstă decât iubitul ei.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 13.12.2019, 16:49

Jucătorul de tenis a fost transportat la spital, după bătaia încasată de la iubita lui
Lewis Burton şi Caroline Flack au o relaţie extrem de încinsă - Hepta

Lewis Burton, un jucător britanic de tenis, a ajuns la un spital din Londra, joi seara, după ce a fost bătut măr de Caroline Flack, o femeie care este cu 13 ani mai în vârstă decât iubitul ei.

Cei doi au fost implicaţi într-o ceartă monstru la casa Carolinei, iar scandalul s-a încheiat cu sânge, fiind nevoie de intervenţia a şase echipaje de poliţie pentru liniştirea apelor.

Când începe procesul vedetei care a bătut un jucător de tenis

Conform Daily Star, Burton (27 de ani, fost locul 626 mondial) a fost transportat de urgenţă la spital, în timp ce Caroline Flack şi-a petrecut câteva ore în arest înainte de a fi eliberată pe cauţiune.

În cele din urmă, Caroline, cunoscută vedetă de televiziune în Marea Britanie, a fost acuzată de agresiune, procesul ei urmând să înceapă pe 23 decembrie.

Povestea de dragoste dintre cei doi este una cu năbădăi. Caroline a fost logodită cu Andrew Brady, o altă vedetă de televiziune din Marea Britanie.

A renunţat la acesta anul trecut, pentru a se cupla cu Lewis Burton.

Lauren Rose, fosta iubită a lui Burton, l-a acuzat pe tenismen că s-a cuplat cu Caroline doar pentru a profita de notorietatea acesteia.

Lewis şi Caroline nu ezită să "scape" pe site-urile de socializare diferite fotografii care încing imaginaţia fanilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sport » Jucător de tenis, bătut grav de iubita lui cu 13 ani mai în vârstă