Antena Meniu Search
x

Liga Campionilor: Jamal Musiala, testat pozitiv cu Covid-19. Alţi 4 jucători de la Bayern Munchen au fost infectaţi în ultima lună

Mijlocaşul Jamal Musiala a fost testat pozitiv la Covid-19 şi a devenit al cincilea jucător al echipei de fotbal Bayern Munchen infectat în mai puţin de o lună, a anunţat, luni, campioana Germaniei, citată de DPA. 

de Redactia Observator

la 10.10.2022, 15:49

Jamal Musiala
Jamal Musiala (Bayern Munchen) a fost testat pozitiv cu Covid-19 - Profimedia

Mijlocaşul ofensiv Jamal Musiala a fost testat pozitiv cu Covid-19, a anunţat luni Bayern Munchen într-un comunicat şi va lipsi de la meciul cu Viktoria Plzen (Republica Cehă), din etapa a patra a Ligii Campionilor de miercuri.

Clubul bavarez a precizat într-un comunicat că jucătorul se simte bine şi este în izolare la locuinţa lui. Musiala va rata meciul din deplasare cu Viktoria Plzen (Cehia), prevăzut miercuri în Liga Campionilor.

Internaţionalul german (17 selecţii şi un gol) este al cincilea jucător de la Bayern testat pozitiv la Covid-19 în mai puţin de o lună. Leon Goretzka şi Manuel Neuer au fost infectaţi în timpul ferestrei internaţionale din septembrie. Mai recent, Thomas Muller şi Joshua Kimmich au avut de asemenea teste pozitive la noul coronavirus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Liga Campionilor: Jamal Musiala, testat pozitiv cu Covid-19. Alţi 4 jucători de la Bayern Munchen au fost infectaţi în ultima lună