Antena Meniu Search
x

Lucian Sânmărtean a semnat cu Steaua

Gigi Becali şi-a îndeplinit visul din închisoare. Lucian Sânmărtean la Steaua. Pirlo de România a venit în Ghencea pe un salariu imens pentru echipa campioană. Într-un an şi jumătate, va încasa 670.000 de euro fără prime.

Vezi și

 E oficial! lucian Sânmărtean a semnat pe un an şi 6 luni cu Steaua. Fostul mijlocaş al Vasluiului a semnat cu campionii îmbrăcat în echipamentul Vasluiului. Cel supranumit Pirlo de către MM Stoica a fost aşteptat la Otopeni de team managerul Stelei, Mache.

Nici nu a semnat bine că a preluat deja obiceiurile casei: nicio declaraţie pentru fani.

Sânmărtean s-a cazat la hotel, după-amiaza a făcut vizita medicală. Pirlo de al Stelei nu e cel mai bine plătit jucător de campioni. Keşeru ia mai mulţi bani decât el. Fostul moldovean va primi 670.000 de euro în 18 luni la Steaua doar din salariu.

Steliştii au plătit 200.000 de euro Vasluiului, dar i-au oferit un contract de vedetă lui Lucian. 210.000 primă de instalare, şi 240 de mii de euro pe an. Totul pentru primele trofee interne din cariera lui Sânmărtean care până acum are un singur event cu Panathinaikos, în 2004.

Sânmărtean e fericit şi se simte bine de când a semnat cu Steaua. A uitat să-şi pună centura de siguranţă când a plecat din aeroport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Lucian Sânmărtean a semnat cu Steaua