Antena Meniu Search
x

Jadon Sancho, la Manchester United! Se pregătește transferul verii

Manchester United este aproape să îl aducă pe Jadon Sancho de la Borussia Dortmund. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, United se află în discuții cu agentul jucătorului de două luni.

de Daniel Samoilă

la 25.03.2020, 11:19

Jadon Sancho
Manchester United, aproape de a aduce un jucător important din Germania - DPA Images / Guido Kirchner via hepta
  • Manchester United vrea să îl aducă pe Jadon Sancho din vară
  • United, în discuții cu agentul jucătorului de două luni
  • Sancho, cifre incredibile în acest sezon pentru Dortmund

Manchester United este aproape să îl aducă pe Jadon Sancho de la Borussia Dortmund. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, United se află în discuții cu agentul jucătorului de două luni.

Comunicarea între cele două părți însă s-a îngreunat din cauza crizei de coronavirus, dar reprezentanții lui United sunt încrezători că îl vor aduce pe Sancho din vară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Jadon Sancho, principala ”țintă” a lui Manchester United

Jadon Sancho are un sezon fantastic la Borussia Dortmund și Manchester United vrea să îl aducă cu orice preț din vară pe Old Trafford. Trupa antrenată de Ole Gunnar Solsjkaer sper să prindă un loc de Liga Campionilor după ce sezonul din Premier League va fi reluat.

Sancho are cifre incredibile în acest sezon pentru Dortmund. Acesta a marcat 17 goluri și a oferit 19 pase decisive în 35 de meciuri în toate competițiile. Tânărul englez este cotat la 130 de milioane de euro de site-ul Transfermarkt.com.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Jadon Sancho, la Manchester United! Se pregătește transferul verii