Antena Meniu Search
x

Lovitură pentru Marian Drăgulescu! Sportivul nu va putea participa la Campionatul European de Gimnastică de la Glasgow

Celebrul gimnast Marian Drăgulescu nu va participa la Campionatul European de gimnastică de la Glasgow. Decizia aparţine Federaţiei Naţionale de Gimnastică, după ce sportivul a suferit o intervenţie la inimă. Deşi medicii care l-au operat spun că Drăgulescu este apt din punct de vedere medical, oficialii de la federaţie spun că riscurile sunt prea mari.

Vezi și

Celebrul gimnast Marian Drăgulescu nu va participa la Campionatul European de gimnastică de la Glasgow. Decizia aparţine Federaţiei Naţionale de Gimnastică, după ce sportivul a suferit o intervenţie la inimă. Deşi medicii care l-au operat spun că Drăgulescu este apt din punct de vedere medical, oficialii de la federaţie spun că riscurile sunt prea mari. Sportivul însă e de o altă părere. 

Marian Drăgulescu a fost dat afară aseară din lotul național de gimnastică, motiv pentru care va protesta azi în fața Ministerului Tineretului și Sportului întinzând pe trotuar tricolorul presărat cu cupele si medaliile obținute pentru România.

Acesta deține opt titluri mondiale, zece europene, plus un argint și două bronzuri la Jocurile Olimpice. Marele sportiv a primit avizul "apt pentru efort" al medicilor cardiologi după ce a trecut peste o ablație, dar Federaţia Naţională de Gimnastică nu vrea sa riște.

"Marocanul" e dispus chiar să concureze pe propria semnătură, a mai făcut-o în trecut, deși nu e necesar. Cel mai faimos gimnast român nu își va putea apăra peste trei săptămâni, la Glasgow, medaliile europene cucerite anul trecut la Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Lovitură pentru Marian Drăgulescu! Sportivul nu va putea participa la Campionatul European de Gimnastică de la Glasgow