Antena Meniu Search
x

TENIS: Simona Halep a fost surclasată în sferturile de finală de la Gippsland Trophy, competiţie desfăşurată în avanpremiera Australian Open 2021

Simona Halep, locul 2 mondial, a suferit o înfrângere usturătoare, vineri, cedând clar, scor 2-6, 1-6, în confruntarea cu rusoaica Ekaterina Aleksandrova din sferturile de finală ale Gippsland Trophy, turneu de tenis desfăşurat la Melbourne, în Australia.

de Redactia Observator

la 05.02.2021, 09:32

Simona Halep este locul 2 mondial la tenis
Simona Halep se încălzeşte la Gippsland Trophy pentru Australian Open 2021 - Hepta
  • Simona Halep se pregăteşte pentru Australian Open 2021, primul Grand Slam de tenis al anului.

UPDATE, 09.30: Este final de meci la Melbourne. Ekaterina Aleksandrova se impune din nou clar în faţa Simonei Halep, scor 6-2, 6-1, la capătul unui meci care a durat doar o oră şi în care sportiva noastră a contat, practic, doar în primele două game-uri.

Eliminată de la Gippsland Trophy încă din faza sferturilor de finală, Simona Halep rămâne cu 8.770 de dolari şi 100 de puncte WTA, însă de acum se poate concentra exclusiv pe Australian Open 2021, primul Grand Slam de tenis al anului şi competiţia care contează cu adevărat pentru sportiva noastră în acest început complicat de sezon.

UPDATE, 09.20: Aleksandrova, locul 33 mondial, domină categoric ostilităţile şi în actul al doilea al meciului, conducând cu 1-0 la seturi şi 4-1 la game-uri.

Simona Halep a cedat clar în primul set al confruntării cu Ekaterina Aleksandrova, scor 2-6, după ce a avut 2-0 la game-uri, iar apoi nu a mai reuşit să impună ritmul jocului.

Simona Halep caută să-şi ia revanşa împotriva Ekaterinei Aleksandrova, după ce a pierdut în faţa acesteia la Beijing, în 2019, scor 2-6, 3-6.

Simona Halep a început cu dreptul turneul de la Melbourne, obţinând o victorie clară împotriva nemţoaicei Laura Siegemund, 6-2, 6-4. 

Simona Halep, cu gândul la un parcurs cât mai lung la Australian Open 2021

Simona Halep caută să profite de meciurile jucate la Gippsland Trophy pentru a se încălzi pentru Australian Open 2021, primul Grand Slam de tenis al anului, competiţie ce ar urma să înceapă luni şi să se desfăşoare la Melbourne, în acelaşi complex sportiv în care se joacă şi meciurile de la Gippsland Trophy.

Simona Halep are de apărat o semifinală la Australian Open 2021. Anul trecut, ea a fost învinsă în penultimul act al competiţiei, scor 6-7, 5-7, de Garbine Muguruza, din Spania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » TENIS: Simona Halep a fost surclasată în sferturile de finală de la Gippsland Trophy, competiţie desfăşurată în avanpremiera Australian Open 2021