Antena Meniu Search
x

Simona Halep, succes în turul II al turneului de tenis de la Melbourne

Simona Halep, locul 2 mondial, s-a calificat, luni, în optimile de finală ale turneului feminin de tenis de la Melbourne (Australia), Gippsland Trophy, după ce, în turul II, a trecut, scor 6-4, 6-4, de Anastasia Potapova, din Rusia, locul 101 mondial.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 01.02.2021, 11:34

Simona Halep şi-a asigurat 5.500 de dolari şi 50 de puncte WTA
Simona Halep a câştigat primul meci oficial jucat în 2021 - Hepta
  • Simona Halep a câştigat primul meci oficial jucat în 2021.
  • Simona Halep şi-a asigurat 5.500 de dolari şi 50 de puncte WTA graţie succesului obţinut în primul meci oficial jucat în 2021.

Duelul dintre cele două sportive a început într-un ritm sinuos, atât Simona, cât şi Anastasia având mari probleme la nivelul serviciului.

Totuşi, după trei break-uri consecutive, două reuşite de Simona şi unul de rusoaică, sportiva noastră şi-a făcut, cu multă suferinţă, serviciul, în game-ul al patrulea, s-a distanţat la 3-1 şi nu a mai cedat iniţiativa până la sfârşitul setului, act pe care şi l-a adjudecat scor 6-4.

Potapova a început mai bine setul al doilea şi s-a distanţat rapid la 3-1, însă Halep a revenit rapid şi a egalat fără mari probleme pe tabela de marcaj.

Finalul de set doi a fost incandescent. Simona Halep a revenit de la 15-40 pe serviciul adversarei pentru a face break-ul de 5-4 şi a-şi asigura, în mare măsură, victoria finală obţinută, în cele din urmă, în minim de seturi, 6-4, 6-4.

Halep, 5.500 de dolari asiguraţi după prima victorie din 2021

Succesul obţinut luni de Simona Halep i-a asigurat sportivei noastre 5.500 de dolari şi 50 de puncte WTA, fiind primul meci oficial jucat de româncă în acest an calendaristic.

În faza optimilor de finală, Simona Halep dă piept cu învingătoarea dintre australianca Destanee Aiava (locul 215 mondial) şi nemţoaica Laura Siegemund (locul 51 mondial).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Simona Halep, succes în turul II al turneului de tenis de la Melbourne