Antena Meniu Search
x

Meciul decisiv cu Young Boys, de la Berna, se vede live direct pe stadionul CFR-ului graţie unui ecran gigant

CFR Cluj, campioana României la fotbal, dispută marţi seara, de la 21.30, ora României, meciul decisiv cu Young Boys Berna pentru calificarea în play-off-ul UEFA Champions League.

de Redactia Observator

la 09.08.2021, 15:57

CFR Cluj îşi cheamă fanii pe stadionul din Gruia pentru a urmări pe un ecran gigant returul cu Young Boys Berna
CFR Cluj îşi cheamă fanii pe stadionul din Gruia pentru a urmări pe un ecran gigant returul cu Young Boys Berna - cfr1907.ro
  • CFR Cluj are asigurată cel puţin calificarea în grupele UEFA Conference League.

Partida se joacă în Elveţia, la Berna, şi este arbitrată de o brigadă din Turcia condusă de Cuneyt Cakir, vechi duşman al lui Marius Şumudică, actualul antrenor al lui CFR Cluj. Cakir şi Şumudică au avut mai multe clinciuri de-a lungul timpului, în special în perioada în care românul a antrenat în Turcia.

După 1-1 în tur, la Cluj, Young Boys pare mare favorită la calificarea în play-off-ul UEFA Champions League, elveţienii făcând o adevărată demonstraţie de forţă inclusiv în meciul tur, pe care l-au dominat copios mai ales după minutul 30.

Totuşi, cei de la CFR Cluj sunt pregătiţi să dea totul pentru a-şi asigura calificarea în play-off-ul UEFA Champions League. Una dintre măsurile luate de cei de la CFR Cluj ar putea fi sacrificarea atacantului Denis Alibec. Deşi nerefăcut complet după o accidentare, atacantul ar urma să facă deplasarea în Elveţia şi chiar să fie forţat să joace, fiind considerat unul dintre puţinii jucători de atac ai CFR-ului care se poate bate de la egal la egal cu puternicii apărători elveţieni.

O altă măsură luată de cei de la CFR Cluj este una prin care încearcă să-şi apropie fanii, indiferent de rezultatul confruntării. Astfel, cei de la CFR Cluj ar urma să monteze un ecran gigant pe arena din Gruia pentru ca fanii care nu pot face deplasarea în Elveţia să-şi susţină favoriţii de la distanţă. Accesul pe arena din Gruia, pentru a urmări meciul pe un ecran gigant, este gratis.

Pe acelaşi subiect

CFR Cluj are asigurată cel puţin prezenţa în grupele UEFA Conference League

Dacă trece de Young Boys Berna, CFR Cluj ar urma să dea piept cu învingătoarea dintre Slavia Praga şi Ferencvaros Budapesta în dublă decisivă pentru calificarea în grupele UEFA Champions League. Ungurii sunt, oarecum surprinzător, favoriţi după prima manşă, ei impunându-se în tur, pe teren propriu, cu 2-0.

Dacă nu trece de Young Boys Berna, CFR Cluj merge în play-off-ul Europa League unde ar urma să dea piept cu învinsa dintre Steaua Roşie Belgrad şi Şeriff Tiraspol. Şi aici am avut parte de o oarecare surpriză în prima manşă, cele două echipe încheind la egalitate, 1-1, duelul de la Belgrad.

CFR Cluj are asigurată cel puţin prezenţa în grupele UEFA Conference League, unde ar urma să ajungă în cazul în care pierde atât returul cu Young Boys Berna, cât şi duelul din play-off-ul Europa League. Totuşi, cei de la CFR Cluj îşi doresc prezenţa în grupele unei competiţii mai importante precum UEFA Europa League sau chiar UEFA Champions League, pentru că sunt bani mai mulţi în joc, dar şi pentru că există posibilitatea să dai piept cu adversari mai renumiţi, ceea ce ar însemna, evident, venituri suplimentare din marketing şi drepturile de televizare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Meciul decisiv cu Young Boys, de la Berna, se vede live direct pe stadionul CFR-ului graţie unui ecran gigant