Antena Meniu Search
x

Pe cine va întâlni CFR Cluj în turul 3 preliminar din Liga Campionilor, după victoria cu campioana Gibraltarului

CFR Cluj s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, după ce a învins campioana Gibraltarului cu scorul general de 4-1.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 29.07.2021, 17:40

CFR Cluj a învins în turul doi campioana Gibraltarului
CFR Cluj a învins în turul doi campioana Gibraltarului - Vasile Mihai-Antonio/Getty Images

În turul trei preliminar, CFR Cluj va întâlni campioana Elveţiei, Young Boys Berna, primul meci urmând să se desfăşoare marţi, 3 august, de la ora 21:00, pe teren propriu. Returul va avea loc la 10 august, de la 21.30, la Berna.

Atât Young Boys, cât şi CFR Cluj au asigurată prezenţa în faza grupelor unei competiţii europene, fie ea Liga Campionilor, Liga Europa sau Conference League, în funcţie de rezultatele viitoare.

Până la primul meci, echipa campioană a României îşi va afla posibilia adversară din play-off-ul principalei competiţii europene rezervate cluburilor. Tragerea la sorţii a turului care duce în faza grupelor va avea loc luni, de la ora 13.00, la Nyon.

Cum s-a calificat CFR Cluj în turul trei preliminar

Pe acelaşi subiect

După 0-0 în tur, Young Boys Berna a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-0), campioana Slovaciei, Slovan Bratislava, în manşa a doua a turului al doilea preliminar.

La rândul lor, clujenii au trecut, în aceeaşi fază, de Lincoln Red Imps din Gibraltar, după 2-1, în tur, şi 2-0.

CFR Cluj s-a mai întâlnit cu Young Boys Berna în sezonul trecut al Ligii Europa, în faza grupelor. După 1-1 la Cluj-Napoca, echipa română avea nevoie la Berna de o victorie pentru a trece de grupe.  Clujenii au condus cu 1-0 din minutul 84 (gol Debeljuh), dar, în prelungiri, un penalti uşor acordat de arbitrul francez Benoit Bastien a dus la eliminarea campioanei României din Liga Europa. Elveţienii au înscris în minutele 90+3, din penalti, şi 90+6 şi au mers în şaisprezecimi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Pe cine va întâlni CFR Cluj în turul 3 preliminar din Liga Campionilor, după victoria cu campioana Gibraltarului