Antena Meniu Search
x

Mesajul lui Novak Djokovic după victoria lui Rafael Nadal la Australian Open. Ce i-a transmis spaniolului

Novak Djokovic a reacționat pe Twitter la scurt timp după victoria lui Rafael Nadal la Australian Open. Sârbul, care se opune vaccinării anti-Covid, nu a putut participa la turneu după ce a fost nevoit să părăsească Australia, pe 16 ianuarie, cu o zi înaintea începerii grand slam-ului.

de Redactia Observator

la 30.01.2022, 18:51

Mesajul lui Novak Djokovic după victoria lui Rafael Nadal la Australian Open. Ce i-a transmis spaniolului
Mesajul lui Novak Djokovic după victoria lui Rafael Nadal la Australian Open. Ce i-a transmis spaniolului - Profimedia Images

„Felicitări lui Rafael Nadal pentru cel de-al 21-lea Grand Slam din carieră. Realizare uimitoare. Întotdeauna un spirit de luptă impresionant. Felicitări! Medvedev a dat totul și a jucat cu pasiunea și determinarea pe care deja le așteptăm mereu de la el”, a scris Novak Djokovic, pe Twitter.

Spaniolul Rafael Nadal, locul 5 ATP, a câştigat, duminică, grand slam-ul cu numărul 21, după ce l-a întrecut, cu scorul de 2-6, 6-7 (5), 6-4, 6-4, 7-5, pe rusul Daniil Medvedev, locul 2 ATP. Finala a durat aproape cinci ore şi jumătate, şi, la capătul ei, Nadal a devenit primul jucător din istorie care a câştigat 21 de "majore", unul în plus faţă de Roger Federer şi Novak Djokovici.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prima reacţie a lui Rafael Nadal, după triumful la Australian Open

Rafael Nadal a declarat, duminică, după ce a câştigat Australian Open, că pentru el este un moment extraordinar, venit după unul dintre cele mai emoţionante meciuri din cariera sa.

“A fost unul dintre cele mai emoţionante meciuri din cariera mea. A fost o onoare să să fi pe teren cu Daniil. Este extraordinar. Sincer să fiu, în urmă cu o lună şi jumătate nu eram sigur dacă voi putea reveni în circuit şi să joc din nou. Însă astăzi sunt aici, în faţa voastră, cu acest trofeu în faţa mea. Sunteţi extraordinari, mulţumesc mult”, a spus Nadal la ceremonia de după finală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Mesajul lui Novak Djokovic după victoria lui Rafael Nadal la Australian Open. Ce i-a transmis spaniolului