Antena Meniu Search
x

Prima reacţie a lui Rafael Nadal, după triumful la Australian Open. Performanţă istorică pentru spaniol: "Este extraordinar!"

Rafael Nadal a declarat, duminică, după ce a câştigat Australian Open, că pentru el este un moment extraordinar, venit după unul dintre cele mai emoţionante meciuri din cariera sa.

de Redactia Observator

la 30.01.2022, 17:30

Rafael Nadal a câştigat turneul Australian Open
Rafael Nadal a câştigat turneul Australian Open - Profimedia

“A fost unul dintre cele mai emoţionante meciuri din cariera mea. A fost o onoare să să fi pe teren cu Daniil. Este extraordinar. Sincer să fiu, în urmă cu o lună şi jumătate nu eram sigur dacă voi putea reveni în circuit şi să joc din nou. Însă astăzi sunt aici, în faţa voastră, cu acest trofeu în faţa mea. Sunteţi extraordinari, mulţumesc mult”, a spus Rafael Nadal la ceremonia de după finală.

Rafael Nadal a câştigat Australian Open

Spaniolul Rafael Nadal, locul 5 ATP, a câştigat grand slam-ul cu numărul 21, după ce l-a întrecut, cu scorul de 2-6, 6-7 (5), 6-4, 6-4, 7-5, pe rusul Daniil Medvedev, locul 2 ATP. Finala a durat aproape cinci ore şi jumătate, şi, la finalul ei, Nadal a devenit primul jucător din istorie care a câştigat 21 de turnee "majore", unul în plus faţă de Roger Federer şi Novak Djokovic.

Reacţia Simonei Halep după victoria lui Nadal

Fostul lider WTA Simona Halep a reacţionat pe Twitter după triumful lui Nadal, cu un singur cuvânt: “Rafaaaaa”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Prima reacţie a lui Rafael Nadal, după triumful la Australian Open. Performanţă istorică pentru spaniol: "Este extraordinar!"