Antena Meniu Search
x

Messi a ridicat o replică a Cupei Mondiale în fotografia care a spulberat recordurile pe Instagram. Cum a fost posibil acest lucru

Lionel Messi a ridicat un trofeu fals al Cupei Mondiale pe gazonul stadionului Lusail. Această replică a trofeului apare în cea mai apreciată fotografie de pe reţeaua Instagram, relatează News.ro.

de Redactia Observator

la 04.01.2023, 19:07

Messi a ridicat o replică a Cupei Mondiale în fotografia care a spulberat recordurile pe Instagram
Messi a ridicat o replică a Cupei Mondiale în fotografia care a spulberat recordurile pe Instagram - Instagram / leomessi

O mare încurcătură l-a făcut pe Lionel Messi, căpitanul Argentinei, să ridice un trofeu fals la sărbătorirea de pe gazonul stadionului Lusail, după finala Cupei Mondiale. Epopeea acestei replici este povestită de publicaţia argentiniană Clarin, care dezvăluie cum cea mai apreciată fotografie din istoria Instagramului - cea a lui Messi ţinând Cupa în sus, purtat ca un erou - ascunde de fapt un fals trofeu.

Cui aparţinea trofeul fals

Un cuplu de patruzeci de ani se află în spatele farsei. Paula Zuzulich şi Manuel Zaro, suporteri ai Argentinei, au făcut o replică a trofeului Cupei Mondiale, o versiune atât de elaborat încât seamănă ca două picături de apă cu originalul. Aceeaşi greutate, aspect similar (al lor, şase luni de fabricaţie, este din răşină şi cuarţ pe interior şi a fost acoperit cu o vopsea aurie).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

După finală, la finalul decernării oficiale a trofeului (unde Lionel Messi ridică adevăratul trofeu), cuplul, care urmărea meciul, reuşeşte să dea replica unei rude a lui Leandro Paredes, care duce cupa falsă pe gazon. Cele două versiuni se regăsesc aşadar pe gazon în acelaşi timp şi aşa se face că fotografia lui Messi postată pe Instagram, cea mai apreciată de pe reţea cu aproape 75 de milioane de like-uri, este „pătată” de un trofeu Jules Rimet neautentic. .

Abia după manifestările de bucurie ale jucătorilor argentinieni, fotografi au surprins o discuţie între „La Pulga” şi Angel Di Maria, acesta din urmă avertizându-l pe primul că s-a plimbat pe teren cu un trofeu fals. Un incident care l-a iritat pe moment pe căpitanul Albiceleste, dar care l-a făcut rapid să zâmbească.

După câteva zile, cuplul, care uitase de incident, şi-a recunoscut replica în fotografiile lui Messi, văzând un detaliu distinctiv la baza acestuia din urmă. Proprietarii au putut chiar să-şi recupereze obiectul de prestigiu la sfârşitul manifestărilor, cu autografe de la Leandro Paredes, Lautaro Martínez, Guido Rodríguez, Nico González şi Angel Di María.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Messi a ridicat o replică a Cupei Mondiale în fotografia care a spulberat recordurile pe Instagram. Cum a fost posibil acest lucru