Antena Meniu Search
x

MotoGP 2024: spectacol în Qatar. Campionul mondial Francesco Bagnaia a câştigat prima cursă a sezonului

Campionul mondial en titre Francesco Bagnaia (Ducati) a câştigat, duminică, prima etapă a sezonului de MotoGP, în Qatar. Italianul i-a devansat în top 3 pe Brad Binder (KTM) şi Jorge Martin (Ducati Pramac). Etapa a doua, GP-ul Portugaliei, va avea loc în data de 24 martie, la Portimao.

de Redactia Observator

la 10.03.2024, 21:06

Francesco Bagnaia
Francesco Bagnaia - Profimedia

Italianul Francesco Bagnaia, dublu campion mondial en-titre în MotoGP, şi-a prelungit contractul cu Ducati. Noul acord este valabil până în 2026, a anunţat luni echipa italiană.

"Suntem încântaţi să anunţăm că Ducati şi Pecco Bagnaia vor continua să facă echipă pentru încă doi ani", a anunţat echipa pe contul său de X. "Totul până acum a fost fantastic, dar suntem aici pentru a face totul şi mai extraordinar, împreună, din nou şi din nou", a reacţionat Bagnaia.

Italianul în vârstă de 27 de ani ţinteşte a treia coroană mondială consecutivă în sezonul 2024, care a început în acest weekend în Qatar. Bagnaia are în palmares 18 victorii în MotoGP, dintre care şase în sezonul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » MotoGP 2024: spectacol în Qatar. Campionul mondial Francesco Bagnaia a câştigat prima cursă a sezonului