Antena Meniu Search
x

Neymar a suferit o leziune a ligamentelor, în urma meciului cu Serbia. Jucătorul nu va participa la partida împotriva Elveţiei

Jucătorul brazilian Neymar are o leziune la ligamentele piciorului, în urma entorsei suferite în timpul meciului împotriva Serbiei. El va fi indisponibil pentru partida cu Elveţia, a anunţat vineri Confederaţia Braziliană de Fotbal (CBF), citată de News.ro.

de Redactia Observator

la 25.11.2022, 18:29

Neymar
Neymar a suferit o entorsă în timpul meciului de joi împotriva Serbiei - Profimedia

Neymar a suferit o entorsă în meciul de joi, împotriva Serbiei, iar examenele medicale au arătat că atacantul echipei Paris Saint-Germain are o problemă la ligamentele gleznei piciorului drept. Alături de Neymar se află şi fundaşul Danilo, care a suferit şi el o entorsă. 

”Nu îi vom avea pe aceşti doi jucători pentru următorul nostru meci, dar ei îşi continuă tratamentul. Scopul nostru este să-i aducem înapoi la timp pentru a-i putea utiliza în meciurile care vor veni”, a anunţat medicul naţionalei braziliene, Rodrigo Lasmar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Neymar a suferit o leziune a ligamentelor, în urma meciului cu Serbia. Jucătorul nu va participa la partida împotriva Elveţiei