Antena Meniu Search
x

Nicolae Dică a demisionat de la FCSB, după înfrângerea cu U. Cluj

Antrenorul Nicolae Dică şi-a anunţat, marţi, colaboratorii şi jucătorii, că va demisiona de la conducerea băncii tehnice a echipei de fotbal FCSB, transmite Agerpres.

de Redactia Observator

la 01.11.2022, 13:33

Un suporter al formatiei FCSB, afiseaza un mesaj cu rezultatul "dublei" cu Silkeborg, din Conference League
Un suporter al formatiei FCSB, afiseaza un mesaj cu rezultatul "dublei" cu Silkeborg, din Conference League - Mediafax Foto / Eduard Vinatoru

După eşecul de luni seara, cu Universitatea Cluj, scor 1-2, Nicolae Dică a fost criticat de patronul FCSB, Gigi Becali, care a spus că nu intenţionează să-l demită, dar aşteaptă ca tehnicianul să renunţe la funcţie.

FCSB ocupă în acest moment locul 7 în clasamentul Superligii, cu 20 de puncte, acumulate în 14 jocuri, având două meciuri amânate datorită prezenţei în Europa Conference League.

Nicolae Dică pleacă a doua oară de la FCSB

Fostul fotbalist Nicolae Dică (42 de ani), care s-a făcut remarcat la Steaua ca jucător, se afla la cel de-al doilea său mandat ca antrenor la FCSB, el pregătind echipa bucureşteană în perioada 2017-2018.

Dică a preluat echipa de fotbal FCSB la finalul lunii iulie, când l-a înlocuit la conducerea tehnică a echipei roş-albastre pe Anton Petrea, reuşind calificarea în grupele Europa Conference League.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Nicolae Dică a demisionat de la FCSB, după înfrângerea cu U. Cluj