Antena Meniu Search
x

Noi probleme pentru Djokovic? Unul dintre sponsorii sârbului vrea "să analizeze evenimentele din Australia"

Marca franceză de echipament sportiv Lacoste, sponsor tehnic al lui Novak Djokovic, a anunţat, luni, că doreşte să analizeze evenimentele care au declanşat o luptă juridică de aproape două săptămâni şi l-au împiedicat pe tenismenul sârb să-şi apere titlul la Australian Open, informează CNN.

de Redactia Observator

la 17.01.2022, 15:59

Noi probleme pentru Djokovic? Unul dintre sponsorii sârbului vrea "să analizeze evenimentele din Australia"
- Profimedia

"Cât mai curând posibil, vom lua legătura cu Novak Djokovic pentru a analiza evenimentele care i-au însoţit prezenţa în Australia. Le dorim tuturor un turneu excelent şi mulţumim organizatorilor pentru toate eforturile depuse pentru a se asigura că turneul se desfăşoară în condiţii bune pentru jucători, staff şi spectatori", a precizat brandul francez de îmbrăcăminte, într-un comunicat.

Producătorul francez de automobile Peugeot, un alt sponsor Djokovic, deţinut acum de Stellantis, a refuzat să comenteze, luni, situaţia liderului ATP. Producătorul de ceasuri elveţian Hublot şi firma japoneză de echipament sportiv Asics (care îi asigură sârbului încălţămintea) nu au răspuns solicitărilor de a comenta.

Djokovic are acorduri de sponsorizare, în valoare de 30 de milioane de dolari pe an, potrivit Forbes, şi a fost al 46-lea cel mai bine plătit sportiv din lume în 2021.

Novak Djokovic, care se opune vaccinării, a părăsit Australia, duminică, la bordul unui avion al companiei Emirates cu destinaţia Dubai, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în Australia a fost respins de un tribunal din Melbourne.

Djokovic a ajuns, luni, la Belgrad, fiind aşteptat la Aeroportul Nikola Tesla de un număr mare de jurnalişti, dar şi de câteva zeci de fani. Tenismenul nu a discutat cu presa, folosind o altă ieşire pentru a părăsi aeroportul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Sport » Noi probleme pentru Djokovic? Unul dintre sponsorii sârbului vrea "să analizeze evenimentele din Australia"