Antena Meniu Search
x

Nordsjaelland – FCSB, joi, ora 20:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Meciul Nordsjaelland – FCSB, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League, va fi mâine, de la ora 20:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 16.08.2023, 21:30

Nordsjaelland – FCSB, joi, ora 20:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
- Hepta

Elias Charalambous este sigur că vicecampioana României poate da lovitura în Danemarca şi să obţină calificarea în play-off. A fost 0-0 în meciul tur, jucat în faţa a aproximativ 28.000 de fani în Ghencea. Antrenorul FCSB-ului anunţă că fotbaliştii săi sunt gata de luptă. Şase victorii la rând avea FCSB, înaintea duelului cu Nordsjaelland. Roş-albaştrii au jucat o jumătate de oră în superioritate numerică, dar nu au reuşit să trimită vreun şut pe spaţiul porţii adverse.

Nordsjaelland – FCSB e joi, de la 20:00, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY

În cazul în care FCSB va trece de danezi, pe vicecampioana României o așteaptă o dublă cu învingătoarea dintre Sabah și Partizan. În tur, azerii s-au impus pe teren propriu, cu 2-0. Rămâne de văzut dacă aceștia vor profita de succes în returul din Serbia. Până la play-off, FCSB are misiune grea în Danemarca, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, joi, de la ora 20:00. Nordsjaelland e și ea lider în campionat, cu maximum de puncte după primele patru etape, în care a marcat 15 goluri, primind doar 3.

Partida se va disputa pe Right to Dream Park din Farum, arenă cu o capacitate de 10.300 de locuri. Organizatorii danezi speră ca la partida de joi să asiste peste 9000 de spectatori. Right to Dream Park este o arenă care dispune de gazon artificial. FCSB şi FC Nordsjaelland au încheiat la egalitate prima manşă din turul 3 preliminar Conference League, scor 0-0. Partida a avut loc pe stadionul Steaua, cu 28.000 de spectatori, dar FCSB nu a reuşit să înscrie, chiar dacă a evoluat cu un om în plus în ultima jumătate de oră.

Pe acelaşi subiect

"Ştim că vin meciuri tot mai grele, mai ales atunci când jucăm în deplasare. Dar am venit aici să suferim şi cu obiectivul de a ne califica în turul următor. Nu am venit aici doar să jucăm, ne dorim să ajungem în play-off. Ştim că va fi dificil, dar asta avem de făcut. Jucătorii s-au antrenat bine şi aşteaptă meciul de mâine. Eu şi staff-ul meu încercăm să facem totul pentru a aduce jucătorii în cea mai bună formă. Suntem gata şi vom vedea mâine ce şanse avem. Avem planul nostru, strategia pentru acest meci. Repet, ştim că va fi extrem de dificil, dar în astfel de meciuri este nevoie să suferi pentru a câştiga.

În acest moment nu putem căuta scuze, trebuie să jucăm pe această suprafaţă (n.r. terenul sintetic). Cu siguranţă nu suntem învăţaţi să jucăm pe un asemenea teren, nu este cea mai bună variantă pentru noi, dar nu căutăm scuze. Trebuie să ne adaptăm, acesta este fotbalul. Ne vom adapta şi acum, aşa cum am făcut-o şi cu alte ocazii", a declarat Elias Charalambous înaintea meciului cu Nordsjaelland.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » Nordsjaelland – FCSB, joi, ora 20:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY