Antena Meniu Search
x

FCSB - Nordsjaelland se joacă în Ghencea. Care e preţul biletelor

FCSB a anunţat, marţi, într-un comunicat de presă publicat pe un site de socializare, că partida cu FC Nordsjaelland, programată la 10 august, în prima manşă a turului 3 preliminar al Conference League, se va disputa pe Stadionul Steaua din Capitală, informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 08.08.2023, 14:35

FCSB - Nordsjaelland se joacă în Ghencea. Care e preţul biletelor
- Agerpres

Gruparea a menţionat pe pagina oficială de Facebook că suporterii vor putea să îşi achiziţioneze bilete începând de astăzi, de la ora 18:00. "FCSB anunţă că biletele pentru partida cu FC Nordsjaelland, contând pentru turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League şi care se va disputa pe Stadionul Steaua (joi; 21:30), se vor pune în vânzare online pe www.bilete-fcsb.ro astăzi, începând cu ora 18:00", se precizează pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Preţul biletelor

Preţurile biletelor sunt următoarele: peluze - 30 lei, tribuna - 50 lei: tribuna, I inel 2 - 100 lei; tribuna I, inel 1 - 150 lei şi VIP - 250 lei. Biletele vor fi disponibile şi la casele de bilete de la Stadionul Steaua joi, între orele 11:00 şi 21:30.

Echipa de fotbal întâlneşte, joi, de la ora 21:30, pe Stadionul Steaua din Capitală, formaţia daneză FC Nordsjaelland, într-o partidă contând pentru prima manşă a turului 3 preliminar al Conference League. Manşa secundă se va disputa în Danemarca, la 17 august.

FCSB a solicitat conducerii Clubului Sportiv al Armatei "Steaua" punerea la dispoziţie a stadionului Steaua pentru partida cu vicecampioana Danemarcei. Echipa pregătită de Elias Charalambous a disputat, duminică, în cadrul etapei a 4-a a Superligii, primul său meci pe stadionul Steaua, cu CFR Cluj, încheiat cu scorul de 1-0.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Sport » FCSB - Nordsjaelland se joacă în Ghencea. Care e preţul biletelor