Antena Meniu Search
x

Video VIDEO REZUMAT. Nordsjaelland – FCSB 2-0, în Conference League. FCSB, eliminată în turul 3 preliminar. Roş-albaştrii au jucat în 10 oameni din minutul 60

FCSB a fost eliminată din Europa Conference League de echipa daneză de fotbal FC Nordsjaelland, care s-a impus cu scorul de 2-0 (1-0), joi seara, pe Right to Dream Park din Farum, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al competiţiei.

de Redactia Observator

la 17.08.2023, 22:12

Nordsjaelland – FCSB LIVE VIDEO, 20:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Roş-albaştrii, la un pas de play-off-ul Conference League
- Inquam Photos

Pe stadionul Right To Dream Park, din Farum, bucureştenii au început bine, având ocazii de gol prin Florinel Coman şi Şut, apoi gazdele au pus stăpânire pe joc, ratând prin Ingvartse. A venit însă minutul 40, când Pantea a comis un fault în careu şi arbitrul Genc Nuza a dictat penalti. Ingvartsen a înscris şi danezii aveau 1-0 în minutul 43. Elias Charalambous l-a introdus în repriza secundă pe Compagno în locul lui Octavian Popescu, dar echipa sa a rămas în zece oameni după ce Vlad Chiricheş a primit al doilea galben şi, implicit, cartonaşul roşu după un fault la Diomande, în minutul 61.

Târnovanu a scos în corner şutul din minutul 68 al lui Ingvartsen. Tot Târnovanu a avut o intervenţie foarte bună în minutul 72 şi încă una, la Villadsen, în minutul 74. Însă dominarea cvasi-totală a danezilor a fost concretizată de Ingvartsen, în minutul 85, care a stabilit scorul final, 2-0, şi bucureştenii sunt eliminaţi din cupele europene.

Nordsjaelland - FCSB 2-0 (Ingvartsen '43, '86)

Min. 90+3 Final de meci. FCSB e eliminată în turul 3 preliminar al Conference League.

Pe acelaşi subiect

Min. 86 GOL Nordsjaelland! Ingvartsen reuşeşte "dubla" cu un şut plasat din afara careului.

Min. 72 Târnovanu are o nouă intervenţie salvatoare la şutul pe colţul scurt al lui Ingvartsen.

Min. 69 Târnovanu are o intervenţie spectaculoasă şi scoate o minge din vinclu.

Min. 62 Chiricheş primeşte al doilea cartonaş galben şi este eliminat.

Min. 58 Şutul lui Nygren, introdus la pauză, are prima mare ocazie a reprizei a doua. Şutul trece puţin pe lângă poartă FCSB-ului.

Min. 46 A început repriza a doua!

Min. 45+1 Final de primă repriză!

Min. 43 GOL Nordsjaelland. Ingvartsen deschide scorul din penalty.

Min. 38 Olaru pătrunde pe partea stângă, niciun fundaş danez nu-l poate opri, dar o face Hansen, portarul lui Nordsjaelland.

Min. 19 Reluarea cu capul a lui Ingvartsen trece puţin peste vinclul porţii lui Târnovanu.

Min. 15 Pătrundere a lui Şut, dar mingea trimisă de mijlocul FCSB e respinsă in-extremis de portarul lui Nordsjaelland.

Min. 11 Danezii vin imediat cu replica, iar Pantea are o intervenţie fabuloasă şi scoate de pe linia porţii.

Min. 9 Coman e autorul primei mari ocazii a FCSB. Ratează inţial şutul din careu, dar trasorul de la 20 de metri este scos de sub transversală de portarul danezilor.

Min. 2 Primul şut pe poartă aparţine danezilor. Târnovanu prinde şutul lui Nuamah.

Min. 1 A început meciul!

Nordsjaelland - FCSB. Echipele de start

  • Nordsjaelland: Hansen - Villadsen, K.Hansen, Hey, Frese - Svensson, Tverskov, Diomande - Nuamah, Ingvartsen, Antman
  • Rezerve: Eriksson, Pedersen, Nygren, Hansen, Osman, Marxen, Sertdemir, Hogsberg, Coulibaly, Harder, Varslund, Munck
  • FCSB: Târnovanu -  Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic -  Djokovic, Șut, Ov. Popescu - Olaru - Oct. Popescu,  Fl. Coman
  • Rezerve: Vlad, Panțîru, Haruț, Compagno, Miculescu, Gogescu, Lixandru, V. Gheorghe, Băluță, Cordea

Nordsjaelland – FCSB. Partida se va disputa pe Right to Dream Park din Farum, arenă cu o capacitate de 10.300 de locuri. Organizatorii danezi speră ca la partida de joi să asiste peste 9000 de spectatori. Right to Dream Park este o arenă care dispune de gazon artificial. FCSB şi FC Nordsjaelland au încheiat la egalitate prima manşă din turul 3 preliminar Conference League, scor 0-0. Partida a avut loc pe stadionul Steaua, cu 28.000 de spectatori, dar FCSB nu a reuşit să înscrie, chiar dacă a evoluat cu un om în plus în ultima jumătate de oră.

Nordsjaelland – FCSB, LIVE, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Nordsjaelland – FCSB. În cazul în care FCSB va trece de danezi, pe vicecampioana României o așteaptă o dublă cu învingătoarea dintre Sabah și Partizan. În tur, azerii s-au impus pe teren propriu, cu 2-0. Rămâne de văzut dacă aceștia vor profita de succes în returul din Serbia. Până la play-off, FCSB are misiune grea în Danemarca, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, joi, de la ora 20:00. Nordsjaelland e și ea lider în campionat, cu maximum de puncte după primele patru etape, în care a marcat 15 goluri, primind doar 3.

Returul cu Nordsjaelland are o miză financiară uriaşă pentru FCSB. O calificare în play-off aduce 200.000 de euro în plus în conturile vicecampioanei din Liga 1. Roş-albaştrii au asiguraţi 550.000 de auro, dar dacă trec de danezi sunt siguri de 750.000 de euro. O calificarea în grupe ar însemna recompensarea cu 3 milioane de euro! Tehnicianul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa nu a făcut deplasarea în Danemarca doar pentru a face act de prezenţă, ci este pregătită să obţină calificarea în play-off-ul Conference League.

“Am venit aici cu obiectivul de a ne califica în faza următoare. Nu am venit doar să jucăm. Ştim că va fi greu. Jucătorii sunt pregătiţi bine şi sunt motivaţi. Suntem pregătiţi. Am venit aici ca să ne calificăm în faza următoare. Este un meci între două echipe de calitate. Trebuie să fim concentraţi. Trebuie să fim serioşi 90 de minute. Doar aşa putem obţine calificarea”, a spus Charalambous. El consideră că ratarea calficării nu ar fi o tragedie: “Nu, acesta este fotbal. Nu este o tragedie. Aşa este viaţa. Uneori exagerăm prea tare. Este un joc”.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » VIDEO REZUMAT. Nordsjaelland – FCSB 2-0, în Conference League. FCSB, eliminată în turul 3 preliminar. Roş-albaştrii au jucat în 10 oameni din minutul 60