Antena Meniu Search
x

Video O nouă evoluţie uimitoare pentru David Popovici: ştafeta condusă de el a adus aurul la Mondialele de nataţie pentru juniori

A devenit ceva obişnuit, chiar dacă este excepţional. David Popovici a câştigat prima cursă la Mondialele de nataţie pentru juniori. Ştafeta condusă de Popovici a urcat pe prima treaptă a podiumului, după o evoluţie uimitoare.

de Redactia Observator

la 31.08.2022, 20:08

Vezi și

Băiatul de aur al nataţiei mondiale a mai adus un titlu mondial pentru România. David Popovici a condus magistral ştafeta de patru ori o sută de metri liber spre trofeul suprem al juniorilor. David a pornit primul şi a reuşit un timp cu aproape trei secunde mai bun decât următorul clasat. Alexandru Constantinescu, Ștefan Cozma și Patrick Dinu au menţinut România pe primul loc până la finalul cursei.

"Am lucrat foarte bine în echipă. Este un lucru foarte bun", a declarat Alexandru Constantinescu, campion mondial. "Sunt fericit să fac parte din această echipă", a declarat Patrick Dinu, campion mondial. "Avem o chimie bună şi ne place să câştigăm împreună", a declarat David Popovici, campion mondial. Aurul de la ştafetă este a doua medalie pentru România la Mondialele de Juniori din Peru, după argintul câştigat de Vlad Stancu în proba de 400 de metri liber. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » O nouă evoluţie uimitoare pentru David Popovici: ştafeta condusă de el a adus aurul la Mondialele de nataţie pentru juniori