Antena Meniu Search
x

O nouă viață pentru Cesc Fabregas. Mesajul fotbalistului de la Monaco

Cesc Fabregas are un nou stil de viață după ce toate campionatele din Europa sunt suspendate din cauza pandemiei de coronavirus. Jucătorul lui AS Monaco are timp mai mult să locuiască cu familia, profitând de această pauză forțată.

de Daniel Samoilă

la 23.03.2020, 17:44

Cesc Fabregas și soția
O nouă viață pentru Cesc Fabregas. Mesajul fotbalistului de la Monaco: ”Am mai mult timp să petrec cu familia” - Bestimage / Bruno Bebert / Bestimage via hepta
  • Cesc Fabregas este izolat la reședința sa din Monaco
  • Fabregas spune că are mai mult timp să petreacă cu familia în aceste condiții
  • Fabregas s-a certat cu vecinii în timp ce se află în izolare

Cesc Fabregas are un nou stil de viață după ce toate campionatele din Europa sunt suspendate din cauza pandemiei de coronavirus. Jucătorul lui AS Monaco are timp mai mult să locuiască cu familia, profitând de această pauză forțată.

Jurnaliștii de la Marca au făcut un reportaj special cu Fabregas, cel care le-a povestit cum își petrece timpul în casă. El se află la reședința sa din Monte Carlo.

Cesc Fabregas: ”Am mai mult timp să petrec cu familia”

”La fel ca toată lumea, suntem închiși în casă, la Monaco, și contribuim la responsabilitatea socială de a nu contribui la răspândirea virusului. Săptămâna trecută am fost să iau de la baza de antrenament a echipei mai multe echipamente de sală. Nu știe nimeni cât vom sta în aceste condiții și cât va continua nebunia asta.

Pe acelaşi subiect

Pe lângă aceste probleme, există și părți pozitive. Acum am mai mult timp să petrec cu familia, lucru care se întâmpla rar atunci când mergeam la meciuri. Am trei copii și trebuie să mă ocup alături de soția mea de educația și creșterea lor”, a declarat Fabregas pentru Marca.

Cesc Fabregas s-a certat cu vecinii din Monaco

”Chiar dacă este o perioadă grea pentru orice sportiv, eu am o dietă specială și mă antrenez zilnic. Condiția mea trebuie să fie la 100% atunci când se va relua campionatul”, a mai spus Fabregas pentru sursa citată.

Săptămâna trecută, Fabregas a postat pe twitter un filmuleț în care se înjura cu un vecin. Clipul a devenit viral pe rețelele de socializare, iar fanii au avut multe comentarii amuzante pe această temă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » O nouă viață pentru Cesc Fabregas. Mesajul fotbalistului de la Monaco