Antena Meniu Search
x

Percheziții la Federația Spaniolă de Fotbal, într-un dosar de corupţie. Fostul preşedinte Luis Rubiales a plecat cu scandal şi a lăsat nereguli în urmă

Poliția spaniolă a percheziționat miercuri sediul Federației Spaniole de Fotbal, în cadrul unei anchete de corupție, a anunțat Procuratura din Madrid. Operațiunea face parte dintr-o investigație amplă privind corupție în afaceri, administrare incorectă și spălare de bani, relatează Reuters. Poliția a făcut 11 percheziții în întreaga țară legate de acest caz.

de Redactia Observator

la 20.03.2024, 16:13

Percheziții la Federația Spaniolă de Fotbal
Percheziții la Federația Spaniolă de Fotbal - Profimedia

Miercuri s-au făcut percheziţii la sediul Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF) din Las Rozas, la periferia Madridului, în cadrul unei anchete privind presupuse fapte de corupţie, au declarat surse judiciare pentru AFP, potrivit news.ro.

Potrivit presei spaniole, aceste operaţiuni ale Gărzii Civile fac parte dintr-o anchetă privind nereguli în contractele semnate de Luis Rubiales, fostul preşedinte al RFEF, pentru organizarea Supercupei Spaniei în Arabia Saudită.

Din 2020, Arabia Saudită găzduieşte semifinalele şi finala Supercupei Spaniei în schimbul unei sume de aproximativ 40 de milioane de euro pe an, în urma unui acord în care compania Kosmos, a fostului fundaş al Barcelonei Gerard Piqué, a acţionat ca intermediar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Percheziții la Federația Spaniolă de Fotbal, într-un dosar de corupţie. Fostul preşedinte Luis Rubiales a plecat cu scandal şi a lăsat nereguli în urmă