Antena Meniu Search
x

Video Petrolul Ploieşti se întoare în Liga 1, după o pauză de 6 ani: "Am muncit mult, ne-am chinuit mult, am plâns"

După o pauză de 6 ani, Petrolul Ploieşti se întoare în Liga 1! A fost spectacol total în centrul oraşului, seara trecută. Aproape 5 mii de fani au sărbătorit cu torţe şi cântece, alături de jucători, reîntoarcerea pe prima scenă a fotbalului românesc. 

de Redactia Observator

la 16.05.2022, 09:39

Vezi și

După remiza albă în deplasarea de la Slobozia, autocarul lupilor galbeni s-a oprit direct în centrul municipiului Ploieşti. În aplauzele şi uralele fanilor, rând pe rând, jucătorii au urcat pe scena amplasată în faţa Palatului Culturii.

Claudiu Tudor, director sportiv: Cel mai important lucru este că am scos lumea în stradă. Petrolul este viu! Petrolul trăieşte!

Nae Constantin, antrenor FC Petrolul: Am muncit mult, ne-am chinuit mult. Am plâns, am râs. Dar finalul contează, iar finalul este, probabil, cel mai fericit din câte ne imaginam. 

Valentin Ţicu, căpitan echipă: O să fie o perioadă grea, dar, totuşi, toţi visăm să jucăm în Liga 1, acolo unde ne este locul, nouă şi Petrolului.

Jucătorii au fost premiaţi la scenă deschisă, iar ridicarea trofeului de campioană a Ligii a 2-a a fost punctul culminant al serii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Petrolul Ploieşti se întoare în Liga 1, după o pauză de 6 ani: "Am muncit mult, ne-am chinuit mult, am plâns"