Antena Meniu Search
x

Pisa - Parma 1-2 şi Reggiana - Palermo 1-3 au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Serie B

Pisa – Parma 1-2 şi Reggiana – Palermo 1-3 au fost în format LIVE VIDEO. Meciurile s-au văzut exclusiv în AntenaPLAY. Românii au oferit o seară magică în Serie B.

de Redactia Observator

la 30.08.2023, 16:12

Pisa – Parma 1-2 şi Reggiana – Palermo 1-3 au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Serie B
- Profimedia

A fost o seară plină de emoţii pentru românii din Serie B, exclusiv în AntenaPLAY. Echipele lui Marius Marin, Dennis Man, Valentin Mihăilă şi Ionuţ Nedelcearu au făcut un show de zile mari în Serie B.

Briajan Gjyla a scris istorie în Serie B!

Briajan Gjyla a scris istorie în Serie B! Tânărul de 16 ani cu origini în Albania şi-a făcut debutul în al doilea eşalon fotbalistic din Italia, devenind primul fotbalist născut în anul 2007 care evoluează în Serie B, campionat care poate fi urmărit exclusiv în AntenaPLAY.

Jucătorul celor de la FeralpiSalo a fost introdus în minutul 85 al partidei de la Parma, pierdută de nou-promovată, scor 0-2.

Pe acelaşi subiect

Vis devenit realitate pentru Briajan Gjyla în meciul Parma – FeralpiSalo. Juniorul a fost introdus pe teren de Stefano Vecchi în minutul 85 al partidei. El a devenit primul jucător născut în 2007 care joacă în al doilea eşalon fotbalistic din fotbalul italian.

La 16 ani, 3 luni şi 25 de zile, nimeni nu s-a aşteptat ca Gjyla să întoarcă rezultatul, fiind introdus la 2-0 pentru adversari. Cu toate acestea, introducerea sa pe teren a fost dovada că l-a impresionat pe Stefano Vecchi, un antrenor care ştie foarte bine ce înseamnă promovarea tinerilor, după ce a pregătit ani de zile Inter Primavera.

Chiar dacă echipa sa a pierdut, Gjyla a prins aproape 15 minute de joc, cu tot cu minutele de prelungire. El a căutat mereu mingea şi a arătat că are personalitate, în ciuda vârstei sale. Sezonul trecut, el a marcat 20 de goluri pentru echipa de U17 a celor de la FeralpiSalo, iar acest lucru l-a convins pe Vecchi să îi ofere şansa vara aceasta să se antreneze şi să îşi facă debutul la prima echipă. El se află la FeralpiSalo încă de la 11 ani, după ce a fost refuzat de Brescia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Sport » Pisa - Parma 1-2 şi Reggiana - Palermo 1-3 au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Serie B