Antena Meniu Search
x

Karolina Pliskova anunţă surprize la Australian Open! Cehoaica, declaraţii în premieră înaintea duelului cu Halep: "Aș face orice!"

Pliskova - Halep, la Australian Open. Karolina Pliskova va lupta cu Simona Halep, în sferturi la Australian Open.

Pliskova - Halep, la Australian OpenKarolina Pliskova va lupta cu Simona Halep, în sferturi la Australian Open, după ce a învins-o, luni pe compatrioata ei Barbora Strycova.

Karolina Pliskova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6, a vorbit despre partida cu Simona Halep, pe care a întâlnit-o ultima oară chiar la turneul demonstrativ din decembrie 2017, unde românca s-a impus.

"Mereu există o șansă să o înving pe Simona. Va trebui să mă concentrez pe jocul meu, să evoluez bine.

Pe acelaşi subiect

Aș face orice pentru o victorie, să am multe lovituri direct câștigătoare și mulți ași. De asemenea, trebuie să fiu pregătită și din punct de vedere mental pentru o confruntare cu ea", a explicat Karolina Pliskova, potrivit gsp.ro.

De cealaltă parte, Simona Halep a declarat, după ce s-a calificat în sferturile de finală ale Australian Open, câ în noaptea dinaintea partidei cu Naomi Osaka nu a putut să doarmă, din cauza durerilor avute în urma meciului de aproape 4 ore, disputat cu Lauren Davis.

"Prima zi după meci (n.r. - cu Lauren Davis) a fost apropae ok. Noaptea trecută a fost grea, nu am putut să dorm. Mă durea peste tot. Dar am dormit două ore înainte de meci şi a fost suficient", a declarat românca.

Meciul Pliskova - Halep "nu va fi uşor"

Despre meciul din sferturi, Simona Halep a spus că nu va fi unul uşor.

"Meciul următor nu va fi uşor pentru că e în sferturile de finală ale unui grand slam. Acum e din ce în ce mai greu. Am jucat împotriva lor, ştiu cum o să fie. O să fie un nou meci, unul diferit", a spus sportiva din Constanţa.

Simona Halep conduce cu scorul de 5-1 în întâlnirile directe cu Pliskova. Românca a învins-o ultima oară pe sportiva cehă în 2017, în semifinalele French Open, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3.

La Melbourne, partida Pliskova - Halep va avea loc miercuri. Învingătoarea din acest meci va juca în semifinale cu câştigătoarea întâlnirii Angelique Kerber (Germania), locul 16 WTA şi cap de serie 21 - Madison Keys (SUA), locul 20 WTA şi cap de serie numărul 17.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Karolina Pliskova anunţă surprize la Australian Open! Cehoaica, declaraţii în premieră înaintea duelului cu Halep: "Aș face orice!"