Antena Meniu Search
x

Poliţia italiană şi-a cerut scuze după ce l-a arestat din greşeală pe mijlocaşul francez al echipei de fotbal AC Milan

Poliţia italiană şi-a cerut scuze după ce l-a arestat din greşeală pe Tiemoue Bakayoko, mijlocaşul francez al echipei de fotbal AC Milan, informează eurosport.fr.

de Redactia Observator

la 18.07.2022, 16:41

Tiemoue Bakayoko
Poliţia şi-a cerut scuze după ce l-a arestat din greşeală pe mijlocaşul francez al echipei de fotbal AC Milan - Profimedia

Bakayoko a fost arestat la începutul lui iulie pe străzile din Milano, scos din maşina sa şi percheziţionat, până ca poliţiştii să-şi dea seama de greşeala lor. Videoclipul cu momentele arestării a fost distribuit luni pe reţelele de socializare, mulţi denunţând o arestare arbitrară, motivată de rasism, relatează agerpres.ro.

Fotbalistul a rămas calm pe tot parcursul scenei

Scena a durat câteva zeci de secunde, înainte ca un alt poliţist să sosească şi să-i semnaleze colegului său identitatea persoanei pe care o percheziţionează. A urmat o schimbare de ton, poliţistul, foarte surprins, oprind imediat percheziţia, după ce şi-a dat seama că nu este vorba de persoana căutată. Campionul Italiei a rămas calm pe tot parcursul scenei.

La Gazzetta dello Sport a scris că poliţia căuta mai multe persoane după un schimb de focuri între cetăţeni senegalezi, legat de traficul de droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Poliţia italiană şi-a cerut scuze după ce l-a arestat din greşeală pe mijlocaşul francez al echipei de fotbal AC Milan