Antena Meniu Search
x

Pregătirile pentru Euro 2020, mult întârziate

Nu avem metrou până la aeroport, suntem în urmă cu construirea stadioanelor, iar şoselele sunt un dezastru. Cu toate acestea, autorităţile visează să dea lovitura la Euro 2020.

Vezi și

Nu avem metrou până la aeroport, suntem în urmă cu construirea stadioanelor, iar şoselele sunt un dezastru. Cu toate acestea, autorităţile visează să dea lovitura la Euro 2020.

Suntem la o cramă din judeţul Constanţa, aici unde autorităţile speră să-i atragă şi pe suporterii care vor vizita România la Euro 2020. Între meciurile favoriţilor, vor avea ocazia să participe la degustări şi vor afla secretele unui vin bun.

Pentru aceiaşi fani, vor fi pregătite pachete turistice şi în Transilvania, unde gazdele se laudă cu preparate tradiţionale. 

Dar planul autorităţilor de a atrage suporteri în zonele turistice are un MARE minus. 

Trei meciuri din faza grupelor şi unul din optimi se vor juca pe stadionul Naţional din Capitală, la Euro 2020. Caietul de sarcini impus de UEFA are mai multe obiective pe care trebuie să le îndeplinim următorii doi ani. 

Pentru Euro 2020 România şi-a luat angajamentul că va moderniza patru stadioane. Până acum lucrările sunt în grafic doar la Arena Ghencea. Vechiul stadion a fost deja pus la pamant. Cand da caldura locul buldozerelor va fi luat de macarale. Noul stadion ar treebui sa fie gata pana la startul europeanului de fotbal. <20 secunde>

În schimb, stadionul Dinamo şi metroul până la Otopeni nu vor fi gata la timp. <poate tai aici> Deşi suntem mult în urmă cu pregătirile, nu există vreun pericol ca meciurile să fie mutate în altă ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Pregătirile pentru Euro 2020, mult întârziate