Antena Meniu Search
x

PRIMELE declarații ale Simonei Halep după ce a devenit NUMĂRUL UNU mondial: "Visul meu a devenit realitate"

Simona Halep, care a devenit luni noul număr 1 mondial, a declarat, la sosirea în țară, că visul ei a devenit realitate și că această zi este una istorică.

Update ora 12:40 - "După ce am câştigat acel meci cu Ostapenko şi am ţinut în braţe numărul unu am realizat că sunt numărul 1. Nu a fost deloc uşor, presiunea a fost mereu şi am resimţit-o foarte tare. Mi-am dorit de fiecare dată când am jucat să devin numărul unu, prima dată a fost la Roland Garros, dar nu s-a întâmplat. Nu am renunţat, am crezut că se poate întâmpla şi am muncit mai mult pentru ca acest vis să devină realitate. Cred că va fi din ce în ce mai greu. Cred că vor fi momente mai grele, dar această zi mă va ajuta să ajung şi mai sus", a declarat Halep. 

Update ora 12:30 - „E greu să definesc bucuria pe care am simţit-o, cadoul meu aş vrea să fie sănătate pentru a juca cât mai mulţi ani. Simt mereu susţinerea tuturor, chiar şi a celor care mă critică. Uneori sunt foarte bune şi le mulţumesc şi lor. Au fost mulţi ani de când am început tenisul, au fost multe greutăţi, multe sacrificii, dar când am ţinut acel număr unu în braţe am uitat tot. Acum vreau să câştig un turneu de Grand Slam şi să mă menţin cât mai mult timp pe locul 1. Nu cred că aş putea avea presiune mai mare decât am avut săptămâna trecută, dorinţa de a ajunge numărul unu a fost mult prea mare şi m-a copleşit în finală. Acum trebuie să mă şi bucur pentru cea ce am realizat", a mai afirmat sportiva.

Update ora 12:25 - „Este o onoare să fiu astăzi aici, în fața dumneavoastră. Vă mulțumesc! Visul meu a devenit realitate și mă bucur că acest lucru se întâmplă pentru noi, pentru români. Ziua aceasta va rămâne în istorie, mă bucur că eu sunt acea persoană. Mulțumesc celor care au lucrat cu mine, antrenorilor, oamenilor care m-au susținut necondiționat și familiei mele”, a spus Halep, luni, la aeroport.

Pe acelaşi subiect

Jucătoarea de tenis Simona Halep, care a devenit luni noul număr 1 mondial, a fost așteptată la venirea în țară de o delegație condusă de ministrul Sportului, dar și de reprezentanții Federației Române de Tenis, la salonul oficial al Aeroportului internațional Henri Coandă.

Simona Halep a pierdut finala China Open, fiind învinsă, cu scorul de 6-4, 7-6 (3), de jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 15 WTA.

În ciuda acestui eşec, Simona Halep va reveni de la Beijing ca ocupantă a locului I mondial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » PRIMELE declarații ale Simonei Halep după ce a devenit NUMĂRUL UNU mondial: "Visul meu a devenit realitate"