Antena Meniu Search
x

Galerie foto Reacția lui Novak Djokovic la victoria Emmei Răducanu la US Open

Novak Djokovic a transmis un mesaj pentru câştigătorii Emma Răducanu şi Daniil Medvedev, prin care îi felicită pentru victoriile obţinute în turneul de la US Open. Numărul  1 mondial a descris victoria adolescentei drept un "basm uimitor".

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 14.09.2021, 13:33

Răducanu a scris istorie sâmbătă după ce a învins-o pe Leylah Fernandez în finala US Open, devenind prima jucătoare britanică de tenis care câștigă un turneu de Grand Slam după 44 de ani. Ea a urcat nu mai puțin de 127 de locuri în clasament după câștigarea Grand Slam-ului de la New York, fiind acum pe poziția 23 în clasamentul WTA. 

Jucătorul sârb, Novak Djokovic a postat pe Instagram un mesaj prin care îi felicită pe cei doi câştigători de la US Open, Emma Răducanu şi Daniil Medvedev, cel care l-a învins în finala masculină. "Felicitări ambilor campioni. O poveste de basm în finala feminină, cu două adolescente care au concurat în finală. Emma eşti fantastică. Daniil, meriţi din plin primul tău titlu de Grand Slam. Bine jucat!", a fost mesajul pe care l-a transmis jucătorul de tenis, alături de fotografiile celor doi învingrători.

Într-o conferinţă de presă de după finală, Novak Djokovic a transmis că are încredere în jucătorii de tenis care vin din urmă, despre care speră că îşi vor păstra aceeaşi popularitate şi în viitor. "Cred că tenisul este pe mâini bune, deoarece toţi sunt jucători foarte, foarte buni. Au multe de oferit, atât pe teren, cât şi în afara lui. Sperăm că tranziţia va fi lină în ceea ce priveşte atenţia şi popularitatea acestui sport. Trebuie să fim conştienţi de acest lucru, să ne asumăm unele responsabilităţi şi să aducem mai mulţi fani în lumea tenisului", a adăugat Djokovic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Reacția lui Novak Djokovic la victoria Emmei Răducanu la US Open