Antena Meniu Search
x

Reacția presei din Slovacia, după penalty-ul primit de România de la VAR: "Un moment ghinionist"

EURO 2024. România - Slovacia 1-1. Tricolorii s-au calificat în optimile EURO 2024, după un egal cu selecționata Slovaciei, la Frankfurt, în fața a circa 30.000 de suporteri! Reacțiile din presa străină nu au încetat să apară, imediat după ce România a înscris un gol printr-un penalty.

de Redactia Observator

la 26.06.2024 , 21:15

Reacția presei din Slovacia, după penalty-ul primit de România de la VAR
Reacția presei din Slovacia, după penalty-ul primit de România de la VAR - Profimedia

Presa slovacă a reacționat, imediat după ce tricolorii au reușit să restabilească egalitatea în minutul 37 prin Răzvan Marin, care a transformat un penalty obținut de Ianis Hagi. Presa slovacă s-a arătat ferm convinsă de faptul că intrarea lui Hancko a avut loc în afara careului.

Ianis Hagi a căzut în careu, după un fault al lui Hancko, care, la prima vedere, a părut că s-a produs în afara careului. După analiza VAR, Daniel Siebert a decis să acorde penalty pentru România.

”Hancko a atins piciorul lui Hagi, care a căzut în afara zonei de pedeapsă, din fericire va fi doar lovitură liberă. Totuși, VAR-ul investighează încă situația”, au scris slovacii de la sport.aktuality.sk.

Articolul continuă după reclamă

Alovacii s-au arătat dezamăgiți imediat după verdictul VAR, însă nu au trecut cu vederea execuția lui Răzvan Marin.

Pe acelaşi subiect

”Deci este penalty pentru România. România înscrie. Răzvan Marin a trimis în colțul din stânga a porții lui Dubravka, care a plonjat în partea opusă. Chiar dacă nu ar fi făcut-o, ar fi fost dificil să apere. Un moment ghinionist pentru națională, dar trebuie să continuăm să jucăm”, au continuat slovacii.

Tricolorii s-au calificat în optimile EURO 2024

România este lider în clasamentul grupei E! Unsprezece echipe sunt deja calificate în optimile EURO: Germania, Elveţia (grupa A), Spania, Italia (grupa B), Anglia, Danemarca, Slovenia (grupa C), Austria, Franţa, Ţările de Jos (grupa D) și Portugalia (grupa F).

În primele două meciuri, România a învins Ucraina, scor 3-0, şi a pierdut cu Belgia, scor 0-2. Slovacia a trecut de Belgia, scor 1-0, şi a pierdut cu Ucraina, scor 1-2.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Sport » Reacția presei din Slovacia, după penalty-ul primit de România de la VAR: "Un moment ghinionist"