Antena Meniu Search
x

UPDATE Referendum în Catalonia! FC Barcelona anunță că meciul cu Las Palmas SE JOACĂ cu porțile închise

Meciul FC Barcelona - Las Palmas, programat astăzi, de la ora 17.15, se va disputa cu porțile închise, din cauza incidentelor din Barcelona.

Meciul FC Barcelona - Las Palmas, programat astăzi, de la ora 17.15, se va disputa cu porțile închise, din cauza incidentelor care au loc ca urmare a referendumului din Catalonia, se arată într-un comunicat al clubului catalan.

Oficialii clubului au precizat, într-un comunicat, că regretă incidentele ce au loc în oraș, ca urmare a intervenției poliției împotriva celor care vor să voteze în referendumul privind independența Cataloniei.

"Ținând cont de natura evenimentelor, Consiliul de Conducere a decis ca meciul cu Las Palmas să se joace cu porțile închise, după ce Liga Spaniolă de Fotbal nu a fost de acord cu amânarea partidei", se arată în comunicatul citat.

Presa spaniolă a scris mai devreme că meciul va fi amânat, măsura fiinf luată deoarece forţele de ordine nu ar fi putut asigura securitatea la această partidă.

Clubul Las Palmas a anunţat că va juca duminică, pe Camp Nou, cu ecusoane reprezentând drapelul spaniol pe tricouri.

Referendumul pentru independenţa Cataloniei a fost declarat ilegal de Guvernul central de la Madrid, care afirmă că, în conformitate cu prevederile Constituţiei, statul are caracter indivizibil şi a trimis mii de poliţişti în Catalonia pentru a împiedica votul, închizând secţiile de vot şi confiscând urne şi buletine de vot.

Votul la referendum a început la ora locală 9.00  şi ar fi urmat să se desfăşoare în 2.300 de secţii de votare, însă autorităţile centrale au anunţat sâmbătă că au închis mai mult de jumătate dintre acestea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » UPDATE Referendum în Catalonia! FC Barcelona anunță că meciul cu Las Palmas SE JOACĂ cu porțile închise