Antena Meniu Search
x

Roland Garros: Rafael Nadal l-a învins pe Novak Djokovic după un sfert de finală intens, de peste 4 ore

Roland Garros 2022. Spaniolul Rafael Nadal l-a învins pe sârbul Novak Djokovic cu scorul de 6-2, 4-6, 6-2, 7-6, în sferturile de finală ale French Open. În vârstă de 35 de ani, ambii tenismeni au dat un tur de forță pe arena centrală "Philippe Chatrier" din Paris, timp de peste patru ore.

de Redactia Observator

la 01.06.2022, 02:27

Novak Djokovic și Rafael Nadal s-au întâlnit pentru a 59-a oară în total și a 10-a oară pe zgura de la Paris, la Roland Garros. De data aceasta, miza a fost un loc în semifinale. Meciul, intens, a durat nu mai puțin de 4 ore și 12 minute.

În penultimul act de la Paris, "Rafa" se va duela cu germanul Alexander Zverev.

Rafael Nadal nu s-a temut să anunțe încheierea carierei: Este poate ultimul meu meci la Roland Garros

Tenismenul spaniol Rafael Nadal, locul 5 ATP, declara că meciul cu sârbul Novak Djokovici, locul I ATP, din sferturile de finală ale French Open, ar putea fi ultimul din cariera lui la Roland Garros, a transmis Le Figaro.

"Este poate ultimul meu meci la Roland Garros. Mi-ar plăcea să o joc în timpul zilei", spusese Rafael Nadal, duminică seară.

"Prefer să joc în timpul zilei, cunosc French Open în timpul zilei şi este adevărat că sunt conştient că nu ştiu ce se poate întâmpla anul viitor. De fiecare dată când joc aici, sunt conştient că ar putea fi ultimul meu meci la acest turneu. Într-un an se întâmplă multe, iar în această etapă a vieţii şi a carierei mele, cu tot ce am, orice se poate întâmpla", adaugase spaniolul, care împlineşte, vineri, 36 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Roland Garros: Rafael Nadal l-a învins pe Novak Djokovic după un sfert de finală intens, de peste 4 ore