Antena Meniu Search
x

România – Germania LIVE VIDEO, ora 15:00, exclusiv în AntenaPLAY, în finala Campionatelor Europene de tenis de masă

România este pregătită să îşi ia revanşa în faţa Germaniei, după ce, în finala din 2021 din Cluj, fetele au luat bătaie cu 3-1. România – Germania LIVE VIDEO, ora 15:00, exclusiv în AntenaPLAY, în finala Campionatelor Europene de tenis de masă. 

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 10:25

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Andreea Dragoman sunt gata să câştige de această dată. 

România s-a calificat în finală după ce a învins Franţa, cu scorul de 3-1. De cealaltă parte, Germania s-a calificat în finală după ce a câştigat partida cu Portugalia cu scorul de 3-0. 

Pregătite pentru aur

Imediat după ce fetele au câştigat în faţa Franţei, Bernadette Szocs, liderul echipei României, a anunţat că vrea să aducă trofeul şi să se califice cu România la Jocurile Olimpice de la Paris.

„A fost un meci foarte greu. Ştiam de la început că avem de luptat mult. Am fost pregătite toate pentru lupta asta. Ne-am completat foarte bine, şi de data asta. Sunt foarte bucuroasă şi mândră de mine că şi de data aceasta am reuşit să ajut echipa cu cele două puncte aduse de mine. Suntem o echipă foarte unită, ne completăm foarte bine şi acum ne pregătim pentru finală. Bineînţeles că este presiune, dar m-a motivat. Este o presiune care mi-a dat ambiţie pentru a demonstra că acolo ne este locul. Suntem pregătite pentru meciul de mâine, suntem o echipă unită, omogenă, cred că vom reuşi din nou să aducem trofeul”, a declarat Bernadette Szocs, potrivit AS.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » România – Germania LIVE VIDEO, ora 15:00, exclusiv în AntenaPLAY, în finala Campionatelor Europene de tenis de masă