Antena Meniu Search
x

Ronaldinho, unul dintre cei mai buni fotbalişi ai planetei, s-a retras oficial

Ronaldinho, unul dintre cei mai buni fotbalişti ai planetei, s-a retras oficial. Anunţul a fost făcut de fratele lui Ronaldinhio, care îi este şi impresar.

Ronaldinho, unul dintre cei mai buni fotbalişi ai planetei, s-a retras oficial

Ronaldinho, unul dintre cei mai buni fotbalişti ai planetei, s-a retras oficial. Anunţul a fost făcut de fratele lui Ronaldinhio, care îi este şi impresar.

Ronaldinho, în vârstă de 37 de ani, este campion mondial, câştigător al Ligii Campionilor, cel mai bun fotbalist din Europa şi câştigător al Balonului de Aur.

"S-a retras. E gata! Acum ar trebui să facem un meci de retrage, unul mare așa cum a fost el pe teren. Se va întâmpla după Mondialul din Rusia, poate în august. Deocamdată o să avem câteva evenimente în Brazilia, Europa și Asia. Ne gândim să aranajăm ceva și cu echipa națională. Vom avea un program pentru toate. Știm acum de trei jocuri, primul urmând a fi în Mexic, la data de 1 Martie. Faptul că Ronaldinho a fost ambasadorul Barcelonei timp de zece ani însemnă foarte mult", a declarat fratele fotbalistului pentru Oglobo.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Cine este Ronaldinho

Ronaldinho şi-a început cariera la Gremio, iar în 2001 a făcut pasul în fotbalul european şi a semnat cu PSG. A cunoscut gloria internaţională în perioada 2003-2008 la Barcelona, a urmat transferul la AC Milan şi revenirea în Brazilia la Flamengo şi Atletico Mineiro.

Ronaldinho a jucat un sezon (2014-2015) şi in Mexic, la Querétaro, înainte de a semna ultimul său contract, cu Fluminense.

A marcat 33 de goluri în cele 97 de meciuri jucate pentru naţionala Braziliei, alături de care a câştigat Copa America, Cupa Mondială şi Cupa Confederaţiilor.

La nivel de club, Ronaldinho a câştigat nouă trofee: Cupa Intertoto cu PSG în 2001, două titluri de campion şi două Supercupe ale Spaniei, plus trofeul UEFA Champions League cu Barcelona, campionatul în Italia cu AC Milan, Copa Libertadores şi Recopa Sudamericană cu Atletico Mineiro.

Ronaldinho a câştigat şi Balonul de Aur în 2005.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Ronaldinho, unul dintre cei mai buni fotbalişi ai planetei, s-a retras oficial